Na tržištu se tu i tamo pojave proizvodi koji vrlo brzo steknu status beauty klasika. Jedan takav proizvod nalazi se u ponudi popularnog brenda Charlotte Tilbury, a radi se o nihovom Hollywood Flawless Filteru.

Galerija Gigi Hadid nanosi Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter +1 Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter predstavljen je početkom 2018. godine.

Radi se o proizvodu koji spaja karakteristike podloge i highlightera. Ovaj beauty hibrid kožu čini sjajnom i stvara besprijekoran filter, finiš inspiriran filterima na društvenim mrežama.

Otkad se proizvod pojavio na tržištu u svoju rutinu su ga uvrstile brojne zvijezde, a postao je i viralan na TikToku. Njegova popularnost ne opada s godinama, a mnoge dame biraju ga upravo u ljetnim mjesecima zbog čega je i tema ovog teksta.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na samoj stranici brenda, uz opis proizvoda navodi se kako se radi o filteru koji u život svojih korisnica donosi najčarobniji sjaj. Nadahnut je filterima na društvenim mrežama i holivudskim svjetlima. Može se nositi sam, ispod podloge, pomiješan s puderom ili iznad pudera. Tu je da kožu zagladi i osvijetli. Naveli su i da se jedna bočica proizvoda proda svake dvije minute.

Proizvod je svojedobno recenzrao i magazin Vogue. Novinarka koja je isprobala filter napisala je kako je nakon nanošenja koža podatna, glatka i osvijetljena i da u potpunosti razumije zaluđenost proizvodom. Inače, cijena bočice je 49 eura, a Hollywood Flawless Filteru. dolazi u cijelom nizu nijansi kako bi svatko mogao pronaći idealnu opciju za sebe.

Što se tiče ostalih dama koje su proizvod probale i ocijenile, situacija je vrlo slična. Hollywood Flawless Filter najčešće dobiva čiste petice.

Svaki put kad ga koristim dobijem komplimente za make-up, jedan je od komentara.

Obožavam ovaj proizvod. Nosim ga samog  u danima kada ne želim imati puno šminke na licu ili pomiješanog s podlogom kad želim glamurozniji izgled, još je jedan komentar.

Umjesto pudera: Pet toniranih seruma za proljeće i ljeto koje žene obožavaju koristiti L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Ilia Beauty Super serum skin tint sa zaštitnim faktorom 40 Biologique Recherche Sérums de Teint +2 Nivea Cellular Filler 3u1 tonirani serum

Koristim ga na toliko razlitih načina i moja koža svaki put izgleda sjajno. Nosim ga kao primer, pomiješan s puderom, kao highlighter. Bio je moj odabir i za dan vjenčanja, još je jedna oduševljena recenzija kojih je na internetu ustinu puno.

Jeste li već probali Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter?

glasova:

Jeste li vi već probali ovaj proizvod?

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dolazi u raznim nijansama Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dolazi u raznim nijansama (Foto: Internetska stranica proizvođača)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju