Žene u svojoj kozmetičkoj torbici vole imati proizvod koji će im osigurati blistav ten bez previše napora. U toplijem dijelu godine mnoge dame vole privremeno umiroviti pudere i zamijeniti ih lakšim proozvodima.

Galerija L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura Biologique Recherche Sérums de Teint +2 Nivea Cellular Filler 3u1 tonirani serum

Tu na scenu, između ostalog, stupaju i tonirani serumi. Oni su upravo ono što im i ime sugerira - spoj lagane podloge i hranjivih sastojaka, među kojima su hijaluronska kiselina i antioksidansi.

Od uključivanja toniranih seruma u beauty rutinu mogu profitirati svi tipovi kože, a posebno će se svidjeti damama koje žele proizvod koji će im poboljšati izgled tena uz minimalan napor.

Dodavanje toniranih seruma u svakodnevnu rutinu je jednostavno, najbolje ih je nanijeti prstima i izblendati po cijelom licu.

Za sve dame koje u toplijem dijelu godine izbjegavaju svakodnevno nošenje pudera, u nastavku smo izdvojili pet toniranih seruma koji bi vam se mogli svidjeti.

1. L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

Ovaj tonirani serum prava je zvijezda na društvenim mrežama, posebno na TikToku gdje ima cijelu vojsku obožavateljica. Proizvod je na Amazonu ocijenjen više od 10600 puta s prosječnom ocjenom 4,4.

Koži osigurava hdrataciju, hrani je i ujednačava ton u jednom koraku. Ovaj serum obogaćen je hijaluronskom kiselino, a koži daje blistav izgled. Kako kažu njegovi tvorci, ton kože postaje ujednačen nakon samo tri tjedna korištenja.

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Ilia Beauty Super serum skin tint sa zaštitnim faktorom 40

Ovo je još jedan jedan beauty proizvod koji je posta viralan na TikToku i redovito završava na popisima proizvoda koje se isplati isprobati.

Riječ je o toniramom serumu s mineralnim SPF-om i sastojcima za njegu kože koji pored svega osigurava laganu do srednju pokrivenost.

Kako ovaj tonirani serum djeluje? U bočici se nalazi formula koja spaja make-up i zaštitu od sunca u jednom jednostavnom koraku. Osim visoke zaštite od sunca tu su i aktivne razine hijaluronske kiseline, biljnog skvalana i niacinamida koji vidljivo poboljšavaju kožu sa svakim nanošenjem.

Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura Ilia Beauty Super serum skin tint sa zaštitnim faktorom 40 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Biologique Recherche Sérums de Teint

Ovaj tonirani serum također je spoj proizvoda koji njeguje kožu i osigurava prirodnu pokrivenost. Pruža učinak zdravog sjaja, kožu trajno vlaži i psovjetljuje, ujednačva ten te smanjuje pojavu mrlaj.

Postoji više nijansi tako da možete odabrati idealan proizvod na temelju godišnjeg doba i promjena na vašem tenu.

Zahvaljujući tekućoj tekrturi proizvod se jednostavno nanosi, a aktivni sastojci kožu štite o svjetlosti i onečišćenja.

Biologique Recherche Sérums de Teint Biologique Recherche Sérums de Teint (Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Nivea Cellular Filler 3u1 tonirani serum

Serum je ovo koji kombinira prirodno prekrivanje pudera s učnkovitošću anti-age seruma. Tonirani serum stama se s kožom i prilagođava tonu te prekriva sitne nesavršenosti i crvenilo, dok su ulje avokada i skvalag u formuli zaslužni za 12 sati hidratacije.

Serum je obogaćen učinkovitim anti.age kompleksom s hijaluronom i antioksidansima za smanjenje bora. Zahvaljujući serumu ten je blistav i ujednačen.

Nivea Cellular Filler 3u1 tonirani serum Nivea Cellular Filler 3u1 tonirani serum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Jane Iredale Hydro Pure Tinted Serum

Ovaj serum ujednačava nepravilnosti i ton kože te joj pruža intenzivnu hidrataciju. Sadrži koenzin CoQ10 obogaćen hijaluronskom kiselinom, a licu osigurava mladenački sjaj.

Između ostalog, serum smanjuje pojavu pora, finih linija i bora. Nosi se samostalno ili, ako želite jače prekrivanje, u kombinaciji s kompaktnim puderom.

10 kremastih rumenila koja licu daju divan sjaj, a možete ih nanositi i prstima Glossier Cloud Paint Seamless Cheek Color Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick Revolution Fast Base rumenilo u stiku +6 Bobbi Brown Crushed Creamy Color for Cheek&Lips

Proizvod se nanosi tako da jedan do dva potiska seruma promiješate pristima kako bi se sjedinili pigmetni i serum, a nakon toga ga ravnomjerno nanesete na vrat i lice.

Jane Iredale Hydro Pure Tinted Serum Jane Iredale Hydro Pure Tinted Serum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju