Popularni brend Charlotte Tilbury u svojoj ponudi ima cijeli niz proizvoda koji su već stekli kultni status. Na popisu takvih proizvoda je i paleta sjenila koja se, logično, nalazi i među njihovim bestselerima.

Puni naziv palete je Luxury Palette Pillow Talk. Čine ju četiri sjenila za oči, a nijanse su biserno ružičasta, mat tamnoružičasta, nježno smeđa i svjelucava ružičasto-zlatna nijansa. Sve one su tu da vam osiguraju sanjivi pogled, navodi se na stranici brenda.

Radi se, objašnjavaju, o lijepoj i ženstvenoj paleti sjenila za svaki dan, koja se osim za dnevna mogu koristiti i za večernja izdanja.

Cijena palete je 53 eura, a što o njoj misle dame koje su je već dodale u svoju kozmetičku torbicu najbolje govore recenzije. Na stranici brenda paleta je u trenutku pisanja teksta ocijenjena 1579 puta, a prosječna ocjena je 4,5/5 (1150 puta dame su joj dale čistu peticu).

Charlotte Tilbury Luxury Palette Pillow Talk Charlotte Tilbury Luxury Palette Pillow Talk (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ovu paletu jednostavno morate imati. Kvaliteta i pigment su u skladu s ostatkom prozvoda iz linije i toplo je preporučam. Definitivno jedan od mojih favorita, jedna je od recenzija.

Jako mi se sviđa ova paleta, za korištenje je super jednostavna, sve nijanse su nježne i divno se blendaju. Baš mi se sviđa, još je jedna oduševljena recenzija.

Ovo je najbolji make-up koji sam probala. Nijanse su prekrasne, ja se osjećam prekrasno, piše još jedna oduševljena korisnica.

Charlotte Tilbury Luxury Palette Pillow Talk Charlotte Tilbury Luxury Palette Pillow Talk (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još jedan detalj koji su mnoge dame pohvalile je činjenica da ova paleta može stati u svaku kozmetičku torbicu.

Nosim je svuda sa sobom. Ovo je paleta sjenila koja pristaju svima, još je jedan mali dio pohvala.

Jeste ga već probali? Puder stvoren za ljeto koji koži daje predivan sjaj, a bočica se proda svake dvije minute Gigi Hadid nanosi Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter +1 Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Rumenilo koje ovih dana svi kupuju i dijele mu čiste petice Volite li i vi tekuća rumenila? Nijansa Dream Pop Nijansa Peach Pop +1 Nijansa Pink Pop

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju