Druženje s prijateljicama u kafiću od ovog ponedjeljka bit će još slađe i ljepše. Zagrebački kafić Cat Caffe svoju ponudu obogatio je napitkom koji spaja mnogima najdraže slastice – cheesecake i vruću čokoladu

Posjetite li zagrebački Cat Caffe, ondje će vas dočekati osam maca, koliko ih trenutno živi u kafiću, koje možete maziti i igrati se s njima. A od ovog ponedjeljka Cat Caffe u svojoj ponudi ima i novinu koja će vam također uljepšati i zasladiti dan – napitak cheesecake hot chocolate.

Riječ je o bijeloj vrućoj čokoladi s okusom cheesecakea od borovnice ili jagode. Cijena ovog primamljivog napitka koji spaja mnogima omiljene deserte, tortu od sira i vruću čokoladu, iznosi 24 kune, a iz kafića u Kušlanovoj ulici poručuju da će i ubuduće svoju ponudu obogaćivati novim napitcima.
U kafiću Cat Caffe od sada možete popiti cheesecake hot chocolate Birati možete cheesecake hot chocolate s okusom borovnice ili jagode (Foto: Facebook@catcaffezagreb)

Pošto smo mi caffe, a ne bar, stalno pokušavamo smišljati ponude toplih napitaka koji bi se svidjeli našim gostima. Smatramo da u Hrvatskoj, za razliku od caffea u inozemstvu, ima premalo noviteta pa ćemo svakih nekoliko mjeseci pokušati smisliti novi proizvod, poručuju iz zagrebačkog Cat Caffea, prvog kafića u Hrvatskoj u kojem gosti mogu maziti mačke.

Posljednja maca koja živi na adresi Kušlanova 6 došla je iz Zagreba iz udruge Prava šapa, a većina dlakavih mezimica koje žive u ovom mačjem raju došle su iz kutinske udruge Faun. Isprobajte i najfiniji brzi recept bez pečenja za cheesecake s borovnicama.
U kafiću Cat Caffe od sada možete popiti cheesecake hot chocolate U kafiću Cat Caffe od sada možete popiti cheesecake hot chocolate (Foto: Facebook@catcaffezagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju