Domaći brend ručno rađenih šalica Chia Cups ne prestaje nas oduševljavati. Iza posebnih šalica stoji Filipa Sorko, a njezin je brend stekao velik broj obožavateljica koje jutarnju kavu ili čaj vole ispijati iz nešto drugačijih i posebnijih šalica.

Galerija Chia Cups rasprodaja - 1 Chia Cups rasprodaja - 2 Chia Cups rasprodaja - 3 +2 Božićna kolekcija Chia Cups uskoro je na blagdanskoj akciji

Chia Cups prepoznatljive su po posebnom dizajnu i zlatnoj ručci, a nedavno je izašla i božićna kolekcija koja bi ovih blagdana mogla postati odličan poklon prijateljici, mami, baki – ili samoj sebi.

Filipine šalice ukrašene su božićnim motivima imele, borovih grančica, vjenčića i mašnica. Ovisno o motivu, šalice su ukrašene neizostavnim točkicama u crnoj ili crvenoj boji. Privlačan dizajn šalica Chia Cups tako je postao još posebniji i pravi mamac za sve ljubitelje božićnog doba i blagdana.

Chia Cups rasprodaja - 4 Božićna kolekcija Chia Cups uskoro je na blagdanskoj akciji (Foto: Chia Cups)

Ako vas je oduševio taj kreativni domaći brend, oduševit će vas i vijest da je božićna kolekcija šalica uskoro na rasprodaji.

Ovu subotu, 17. prosinca u suradnji s Emom iz Dilemma posters prvi puta ikad organiziramo božićnu rasprodaju naših Christmas collection šalica. Šalice imaju male, sitne greške, a u ponudi će se naći i posteri i čestitke brenda Dilemma, napominju iz Chia Cups-a. 

Božićni Pop Up održat će se u Dilemma studiju u Novom Vinodolskom na adresi Korzo hrv. branitelja 39 s početkom u 10 sati ujutro.

Chia Cups rasprodaja - 2 Božićna kolekcija Chia Cups uskoro je na blagdanskoj akciji (Foto: Chia Cups)

Chia Cups: Stigla je božićna kolekcija popularnih hrvatskih šalica s točkicama Božićne Chia Cups šalice - 6 Božićne Chia Cups šalice - 5 Božićne Chia Cups šalice - 4 +3 Božićne Chia Cups šalice - 2

Osim što je ovo savršena prilika da napravite izlet do Novog Vinodolskog i nabavite Chia Cups proizvode po super cijenama, moći ćete uživati u kuhanom vinu, keksićima i kolačima, božićnoj glazbi, lampicama, dobroj atmosferi, društvu i božićnom ugođaju. 

Chia Cups rasprodaja - 1 Božićna kolekcija Chia Cups uskoro je na blagdanskoj akciji (Foto: Chia Cups)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju