Kći Olivije Newton-John ne srami se svojih oblina, te zna da ženstveni aduti nisu znak gluposti bez obzira što muškarci mislili o tome

Chloe Lattanzi uzvratila je na Instagramu svim kritičarima koji su je prozvali glupom samo zato što ima velike grudi.

Kći slavne australske glumice Olivije Newton-John koja se proslavila filmom ‘Briljantin’, došla je na metu kritičara nakon što je na svojem profilu objavila fotografiju u ružičastom bikiniju.

Ne osjećati se loše zbog ženstvene figure čini te snažnom. Potrebna je snaga da se prihvatiš i zavoliš.

Ovo je poruka za svaku ženu koju su nazvali glupom jer je imala samopouzdanje i jer je voljela svoje tijelo,’ napisala je Chloe na svojem profilu nakon što što su je neki nazvali glupom zbog veličine košarica njenog grudnjaka.


Velike grudi nisu znak gluposti. Zvanje ljudi glupim zbog velikih grudi je ono što te čini neznalicom,’ dodala je ova pjevačica u usponu sa stalnom adresom u sunčanom Los Angelesu koja se ne srami svojih oblina i poziva druge žene da slave svoju ženstvenost.


Iako su ‘hejterski’ komentari izbrisani s profila lijepe Chloe Lattanzi, uz njene fotografije još uvijek su vidljivi komentari potpore.

Zašto misliš da ona (Chloe) nije jaka i obrazovana?’ napisala je jedna osoba u komentarima, a druga dodala: ‘Tako je lako skrivati se iza ekrana računala i biti internetski bully. Zašto ne pokušaš širiti dobre vibracije umjesto ovih negativnih?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju