Nije tajna da mnoge svjetske zvijezde vole retuširati čak i one fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama, ali ova slavna manekenka nije jedna od njih

Chrissy Teigen poznata je po svom britkom jeziku i iskrenosti koju mnogi naprosto obožavaju. Dok će brojne slavne dame učiniti sve kako bi na sebi sakrile i najmanji trag nesavršenosti, 30-godišnjoj manekenki to ne pada na pamet.

Chrissy je prije 4 mjeseca rodila svoje prvo dijete, kći Lunu. Tijekom trudnoće otvoreno je pričala o svim tragovima koje blaženo stanje ostavlja na njezinom tijelu, a jednako iskrena je i nakon rođenja kćerkice.

Tako je na na Snapchatu objavila video svojih strija. Imam potočiće na bedrima, napisala je Chrissy uz video kojeg možete pogledati u nastavku.

Njezin potez naišao je isključivo na odobravanje žena na društvenim mrežama koje su pohvalile njezinu želju da ne stvara lažnu sliku o tome kako izgleda tijelo nakon poroda.

Dolazim iz obitelji koja je sklona strijama. Imam ih na guzi i bedrima. Imam muža kojeg boli briga za njim i vjerojatno bih bila nesigurna da nije tako. Tijekom trudnoće bila sam zabrinuta za trbuh i znala sam da ću morati napraviti nešto po tom pitanju. Ali jednostavno si morate dati vremena i shvatiti da ste iz tijela izgurali dijete. Trebalo vam je devet mjeseci da nakupite nove kilograme, oni neće odmah nestati, ali to je u redu. Uživajte u svom djetetu, nemojte poludjeti zbog izgleda, izjavila je nedugo nakon poroda.

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju