Christie Brinkley glumica i model koja je u svojoj karijeri krasila čak 500 naslovnica te je čak 25 godina imala ugovor s jednom kozmetičkom kućom, što je najduži ugovor u povijesti koji je jedna manekenka imala s kozmetičkim divom, opet izaziva divljenje besprijekornim izgledom.

Danas sa 60 godina Christie Brinkley izgleda jednako dobro, a njezina ljepota s jedne strane izaziva divlje, a s druge kontroverzu. Mnogi se pitaju, kako samo može izgledati tako dobro sa 60 godina.

Izuzetno aktivna na društvenim mrežama lijepa manekenka nerijetko se pohvali privatnim fotografijama, pa čak i onima na kojima je bez trunke šminke. U najnovijem selfiju Brinkley izgleda bezobrazno lijepo, a komentara ispod fotografije naravno ne nedostaje. Krupni kadar na kojem se odlično vidi njezino lice te dekolte otkriva ljepoticu kojoj većina vjerojatno ne bi dala iznad 30 godina.

Krupni kadar na kojem se odlično vidi njezino lice te dekolte otkriva ljepoticu kojoj većina ne bi dala 60 godina

Upravo zbog besprijekornog izgleda mnogi joj spočitavaju estetske operacije, no poduzetna Brinkley tvrdi kako je tajna u dobroj njezi, odličnim kremama, redovitim pilinzima kože, vježbanju te dovoljnom unosu tekućine, a pokrenula je i kozmetičku liniju za njegu pod svojim imenom.

Osim toga, Christie pazi na prehranu te od 12. godine ne jede meso što, kako kaže, njezinu organizmu savršeno odgovara. Je li tajna njezine ljepote u tome ili u odlično obavljenim sitnim estetskim zahvatima, zaključite sami, no najnoviji selfie morate dvaput pogledati kako bi se uvjerili da je ova predivna žena već zakoračila u sedmo desetljeće života.


Na njemu naime, izgleda bar 30 godina mlađa.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju