Roditeljima s novorođenčetom niti jedan zadatak nije težak jer novo djetešce u obitelji donosi sreću i radost koja nije mjerljiva. Radosni su ne samo roditelji već i bake i djedovi, sestre i braća, ujaci, tete, prijatelji… Baš svi oni koji će biti važan dio djetetova života.

 

Ipak, briga o djetetu nije jednostavna. Zahtijeva strpljenje, požrtvovnost i prilagođavanje, koji često izazivaju blagi strah kod roditelja. No bez brige, mi znamo kako im možete pomoći i razveseliti ih!

Tortom od pelena, ali i drugih babylove proizvoda

Kao što znaju svi koji su imali malu bebu u kući, pelena i ostalog pribora za bebe nikada nije dosta. Naravno, svi žele izbjeći da prvi poklon bude običan paket pelena i zato je dm za sve koji od praktičnog poklona žele napraviti nešto posebno, pripremio posebne torte od vrhunskih sastojaka.

U dm-u tako možete dobiti finu tortu za mališane spravljenu od kvalitetnih proizvoda dm-ove marke babylove, počevši od babylove pelena i proizvoda za njegu te babylove dodataka. Ako želite drugačiju verziju torte, tada možete samostalno odabrati kvalitetne „sastojke“.

Bez obzira na to odlučite li se za unaprijed jedinstveno pripremljeno tortu ili personaliziraniju verziju, jedno je sigurno - roditeljima ćete izmamiti široke osmijehe na licu.

PR PR

Naravno, sigurnost bebe na prvom je mjestu. Zato se za babylove proizvode koriste samo najkvalitetniji prirodni sastojci, bez dodataka bojila i konzervansa. Ovi dermatološki ispitani proizvodi za njegu nježne dječje kože ne sadrže sirovine na bazi mineralnih ulja.

Više detalja o babylove proizvodima potražite na dm-ovoj internetskoj ili Facebook stranici, a tortu od pelena u najbližoj prodavaonici dm-a.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju