Koracima slavne Cindy Crawford krenula je njezina kći Kaia Gerber. No, nekima se taj potez baš i ne sviđa te smatraju kako je Kaia premlada da se bavi manekenstvom. Upravo onima koji to misle mama Cindy je odgovorila

Cindy Crawford status ikone i supermodela stekla je tijekom 1990-ih, a sada je isti put odlučila slijediti njezina 16-godišnja kći Kaia Gerber. Tako je mlada Kaia nedavno prvi put koračala svjetskim pistama tijekom Tjedna mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Cindy Crawford odgovorila je kritičarima braneći svoju odluku da dopusti 16-godišnjoj kćeri da započne manekensku karijeru

No, neki smatraju kako je Kaia ipak premlada te da je Cindy neodgovorna majka i da joj nije smjela dopustiti da tako rano započne manekensku karijeru, pogotovo jer i sama ima iskustva u toj industriji.

Na takva prozivanja i kriticizam Crawford je odgovorila braneći svoju odluku. Moja kćer nedavno je dobila vozačku dozvolu. Puno više me zabrinjava to što će se sama voziti nego njezin ulazak u svijet manekenstva, kazala je Cindy.

Odlična stvar za moju djecu jest to što ja znam puno toga o tom svijetu. Tko će im bolje pomoći i pokazati put od mene? nadodaje Cindy, čiji je 18-godišnji sin Presley Gerber također model.

Ankete

(6457) Mislite li da je 16-godišnja Kaia Gerber premlada za modnu pistu?

rezultati povratak glasova904
rezultati

Na neki način, voljela bih da sam to mogla odgoditi na još jednu ili dvije godine. Ali ona ima 16 godina. Toliko sam i ja bila stara kada sam počinjala karijeru, što je zapravo vrlo mlado, no u svijetu mode to je normalno doba za početak karijere, navodi Cindy.

Za Kaiu se često govori kako izgleda kao "slika i prilika" mame Cindy u mlađim danima, a već joj se prognozira i jednak uspjeh u svijetu manekenstva. No, to još uvijek nije njezin prioritet. Naime, škola joj je na prvom mjestu, a svaki slobodan trenutak koristi kako bi radila i uživala u tome. 

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju