Cindy Crawford je bila jedan od najpoznatijih supermodela devedesetih. Pa iako je 2000. godine najavila svoje povlačenje iz glamuroznog svijeta modelinga i dalje povremeno odradi neko snimanje ili reklamu, te oduševljava svojom prirodnom ljepotom i opuštenošću


Cindy Crawford
trenutno snima reklamu za jedan američki lanac namještaja na pješčanim plažama Miamija. Bez obzira nosi li trendi kobaltno plavu haljinicu bez rukava ili jednostavni ružičasti topić sa širokim bijelim hlačama – ona i naobičniji komad odjeće pretvara u i vrhunski prizor s modne piste.

Njene duge noge i dalje su u top formi te ne trebaju potporu visokih potpetica da bi izgledale vretenasto kao i na vrhu njene modne karijere. Ne čudi stoga što u slobodno vrijeme ova 48 godina stara Amerikanka najradije nosi japanke i ravne sandale, koje kombinira s jednostavnim majicama i trapericama.

Slavna Cindy u protekloj se dekadi okušala u dizajniranju namještaja i izradi prirodne kozmetike, no većinu svoga vremena posvećuje odgajanju 15-godišnjeg sina Presleya i 13-godišnje Kaie iz braka s Randeom Gerberom, te humanitarnom radu.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako 48 godina staroj Cindy stoje hlače bez potpore cipela s visokim potpeticama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju