Najlonke su odavno nadišle svoju praktičnu ulogu i mnogima postale omiljeni modni dodatak. Zbog široke ponude i zavodljivog izgleda mogu biti fokus cijele kombinacije i komad uz koji će i najjednostavniji stajling izgledati dotjerano.

Galerija Najlonke iz Calzedonije oko kojih će se slagati blagdanske kombinacije Calzedonia najlonke Calzedonia najlonke +7 Calzedonia najlonke

Ni jedna blagdanska kombinacija nije dovršena bez najlonki. Bilo da se radi o najlonkama boje kože, crnima ili onima s efektnim uzorkom, one su komad koji će dati dozu glamura i ženstvenosti svakom stajlingu.

MREŽASTE NAJLONKE

Najzavodljivije među najlonkama su svakako one mrežaste. Ovisno o efektu koji želite postići možete birati između različitih veličina mrežica. Ako je suditi po Instagramu, ove sezone najviše se nose najlonke s uskim mrežicama i svjetlucavim kamenčićima i upravo smo takve pronašli u širokoj ponudi brenda Calzedonia. Mrežaste najlonke kao stvorene su za sezonu partija i odlično se uklapaju u glamurozne kombinacije, a sve ih više možemo vidjeti i na ulicama u dnevnim kombinacijama. Upravo u takvim jednostavnim izdanjima uz Vansice ili 'Marte', mrežaste najlonke posebno dolaze do izražaja i izgledaju veoma efektno.

Calzedonia najlonke Calzedonia najlonke Foto: PR

NAJLONKE KOJE SIMULIRAJU SAMOSTOJEĆE ČARAPE 

Još jedne najlonke oko kojih će se slagati blagdanske kombinacije su one koje simuliraju samostojeće čarape. Ove jednostavne, a seksi najlonke obožavaju minice i kratke haljine. Želite li svom stajlingu dati dozu elegancije i blagdanskog blještavila, potražite one sa šljokičastim aplikacijama. Ako najlonke nalik na samostojeće ipak nisu za vas, ne odustajte od blještavila jer su u ponudi Calzedonije i one klasične crne najlonke sa srebrnim nitima.

Calzedonia najlonke Calzedonia najlonke Foto: PR

ČIPKASTE NAJLONKE

Iako je svake sezone određen model najlonki u trendu, ni ova sezona neće proći bez klasičnih najlonki s uzorkom ruža, zvijezda ili točkica. To su najlonke koje bez problema možete prošetati poslovnim domjencima i odjenuti na nešto službenije zabave.

Calzedonia najlonke Calzedonia najlonke Foto: PR

UKRASNE ČARAPE

Osim najlonki, sve su popularnije i čarape. Bilo da nosite krate hlače, suknju ili traperice, uz dodatak ukrasnih čarapa vaša će kombinacija izgledati dobro promišljeno. Ti mali, ali upečatljivi detalji čine razliku kada je riječ o modi.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju