Švedski highstreet brend H&M u svojoj ponudi ima i vjenčanice čije se cijene kreću od 787 do 1519 kuna. Posebnu pažnju privukao je model koji podsjeća na vjenčanicu u kakvoj se lani udala Pippa Middleton.

Galerija Vjenčanica iz H&M-a slična vjenčanici Pippe Middleton - 3 Vjenčanica iz H&M-a slična vjenčanici Pippe Middleton - 7 Vjenčanica iz H&M-a slična vjenčanici Pippe Middleton - 1 +4 Vjenčanica iz H&M-a slična vjenčanici Pippe Middleton čija je cijena 1519 kuna Sestra vojvotkinje Catherine Middleton nosila je vjenčanicu britanskog modnog dizajnera Gilesa Deacona šivanu po mjeru čija se cijena procjenjivala na 317.200 kuna.

H&M u ponudi ima i vjenčanice čije se cijene kreću od 787 do 1519 kuna. Posebnu pažnju privukao je model koji podsjeća na vjenčanicu u kakvoj se udala Pippa Middleton

Vjenčanica s poluvisokim ovratnikom i bogato ukrašena čipkom oduzimala je dah i raskošnim donjim dijelom, poput balske haljine.

Žene koje su maštale o vjenčanici poput one Pippe Middleton sada svoju želju mogu i ostvariti jer H&M nudi vrlo sličnu vjenčanicu čija je cijena 1519 kuna. Gornji dio vjenčanice jako podsjeća na Pippin model dok je donji dio ipak umjerenijeg kroja, ali i dalje vrlo elegantan, pa i praktičniji.

H&M u ponudi ima i druge modele vjenčanica, a pogledati ih možete u fotogaleriji.
Vjenčanica iz H&M-a slična vjenčanici Pippe Middleton - 7 Pippa Middleton udala se u vjenčanici dizajnera Gilesa Deacona (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju