Ovogodišnja dodjela nagrada Zlatni globus u modnom smislu bila je tradicionalno glamurozna, ali obavijena crnom bojom u znak podrške ženama koje su se u Hollywoodu susrele sa seksualnim zlostavljanjem

To su pravilo slijedile i Angelina Jolie i Jennifer Aniston, prvi put na istom događaju nakon razvoda Jennifer Aniston i Brada Pitta 2005. godine.

No, iako su ujedinjene u pružanju podrške kolegicama i svim zlostavljanim ženama, njihovo sestrinstvo nije bilo vidljivo i na crvenom tepihu jer se Jennifer pojavila samo na pozornici prilikom dodjeljivanja nagrade s glumačkom legendom Carol Burnett.

Jennifer Aniston i Carol Burnett na dodjeli nagrada Zlatni globus Jennifer Aniston i Carol Burnett na dodjeli nagrada Zlatni globus (Foto: Profimedia)

U jednostavnoj haljini bez naramenica A-kroja izgledala je elegantno i nenametljivo, dok je Angelina za šetnju crvenim tepihom odabrala potpuno drugačiji stil.

Tko je odabrao ljepšu haljinu?

glasova:


Izrazito glamurozna i pomalo dramatična haljina s rukavima ukrašenima perjem Ateliera Versace poznatu je oskarovku izdvojila kao jednu od najupečatljivijih dama na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus.

Angelina Jolie u glamuroznoj Atelier Versace toaleti Angelina Jolie u glamuroznoj Atelier Versace toaleti (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju