Nedavno smo vas upitali posto je li modne greške koje vas mogu odbiti od muškarca tj. može li nošenje nekog odjevnog komada odmah umanjiti njegovu privlačnost u vašim očima. Iz brojnih internetskih anketa izdvojili smo sedam stvari koje se nalaze na gotovo svim popisima neoprostivih muških modnih prijestupa.

Galerija David Beckham u bijelim čarapama i natikačama Justin Theroux u trapericama skinny kroja John Cena u Crocsicama +0 Najveći muški modni promašaji

To su, redom, skinny traperice, uske trenirke, vrećaste hlače, kombinacija bijelih čarapa i natikača, košarkaške hlače, neprimjereno odijevanje i kroksice.

Što se mene tiče, sve navedeno, napisala je jedna naša čitateljica na Facebooku. Doslovno svih sedam, dodala je druga. Ma kad ga voliš, potpuno ti je svejedno što nosi, komentirala je treća, ali rezultati naše ankete pokazali su da vam jedan muški modni trend itekako smeta.

David Beckham u bijelim čarapama i natikačama David Beckham u bijelim čarapama i natikačama (Foto: Profimedia)

U trenutku objavljivanja ovog teksta u anketi je sudjelovalo 2760 čitateljica, a njih 42 posto (1155) najvećom muškom modnom greškom proglasilo je kombinaciju bijelih čarapa i natikača.

Justin Theroux u trapericama skinny kroja Justin Theroux u trapericama skinny kroja (Foto: Profimedia)

Na drugom mjestu s 23 posto glasova (621) našle su se traperice skinny kroja, a na trećem s 10 posto glasova (284) neslavne kroksice.

John Cena u Crocsicama John Cena u kroksicama (Foto: Profimedia)

Odabrale ste najzgodnijeg slavnog muškarca u 2023. i on je stvarno... mljac! Henry Cavill - 1 Henry Cavill - 2 Henry Cavill - 3 +3 Henry Cavill - 4

Odjevni komad koji muškarci ne bi trebali nositi nakon 30. godine Lenny Kravitz (59) u kožnatim hlačama Jason Momoa (44) u kožnatim hlačama Neprežaljeni Jim Morrison u kultnim kožnatim hlačama +4 Jon Bon Jovi u kožnatim hlačama 1985. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju