Postoje li modne greške koje će vas odbiti od muškarca? Neki odjevni komad koji u vašim očima odmah umanji njegovu privlačnost? Prema rezultatima brojnih internetskih anketa, itekako postoje muški modni prijestupi koji odbijaju žene. U nastavku pogledajte o čemu se radi i u anketi nam otkrijte što je za vas najgori muški modni promašaj.

  Galerija Justin Theroux u trapericama skinny kroja Val Chmerkovskiy u uskoj trenirci Brooklyn Beckham u vrećastim trapericama +4 Justin Bieber u bijelim čarapama i natikačama

1. Skinny traperice

Iako bi se, zapravo, sve preuske hlače mogle smjestiti u kategoriju modnih propusta i prijestupa, ženama ipak najviše smetaju uske traperice kada su u pitanju modeli muških hlača. Većina dama smatra da jednostavno nisu laskave na muškarcima.

Justin Theroux u trapericama skinny kroja Justin Theroux u trapericama skinny kroja (Foto: Profimedia)

2. Uske trenirke

Osim problematičnih traperice skinny kroja, među nepoželjne muške odjevne komade smjestile su se i uske trenirke. Donji dio trenirke komad je koji bi trebao imati udobniji kroj i ne bi trebao biti srodan tajicama.

Val Chmerkovskiy u uskoj trenirci Val Chmerkovskiy u uskoj trenirci (Foto: Profimedia)

3. Vrećaste hlače

Čini se da je tajna dobrog odijevanja kod muškaraca u savršeno krojenim hlačama, a one vrećaste to nikako nisu. Preširoki modeli ni na kome ne izgledaju dobro, neovisno o spolu.

Brooklyn Beckham u vrećastim trapericama Brooklyn Beckham u vrećastim trapericama (Foto: Profimedia)

4. Bijele čarape i natikače

Kao jedan od najvećih modnih prijestupa u muškoj modi žene navode kombinaciju bijelih čarapa i natikača. Mnoge navode kako ih posebno nervira kada su u pitanju visoke čarape maksimalno navučene na nogu.

Justin Bieber u bijelim čarapama i natikačama Justin Bieber u bijelim čarapama i natikačama (Foto: Profimedia)

5. Košarkaške hlače

Na košarkaškom terenu? Dopuštene. Izvan košarkaškog terena? Zabranjene. Tako bi se, ukratko, moglo opisati mišljenje žena o širokim sportskim hlačama kraćeg kroja.

Adam Sandler u košarkaškim hlačama Adam Sandler u košarkaškim hlačama (Foto: Profimedia)

6. Neprimjereno odijevanje

Točnije, odjevne kombinacije koje nisu u skladu s prigodom. Primjerice, Jason Momoa pojavio se na prikazivanju svog filma Road to Paloma i popratnom intervjuu bosonog, u poderanim hlačama, što su mnogi proglasili preležernim čak i za njega.

Jason Momoa na prikazivanju filma, bosonog i u poderanim hlačama Jason Momoa na prikazivanju filma, bosonog i u poderanim hlačama (Foto: Profimedia)

7. Kroksice

Jedni ih vole, drugi ih mrze. S popularnim gumenim sandalama nema zlatne sredine. Oni koji nisu njihov fan ne žele ih vidjeti ni na ženama ni na muškarcima.

John Cena u Crocsicama John Cena u Crocsicama (Foto: Profimedia)

Najveća muška modna greška za mene su...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju