Brojni poznati Hrvati vole tjelovježbom i odlascima u teretanu održavati top-formu. Mnogi od njih često se pohvale svojim isklesanim torzom na društvenim mrežama, na opće oduševljenje svojih obožavateljica.

Galerija Dejan Lovren Pedro Soltz Slavko Sobin +1 Vlaho Arbulić

Među njima je i Vlaho Arbulić. Izgleda da se našim čitateljicama ovaj mladi glazbenik i producent jako sviđa s obzirom na to da su mu već dodijelile titulu najzgodnijeg hrvatskog pjevača. U novoj anketi upitali smo vas na čiji biste domaći torzo rado naslonile glavu i iskesani Vlaho opet je na prvom mjestu.

Tajnu svog fantastičnog izgleda otkrio je i u emisiji Zdravlje na kvadrat. Kombinacija redovite tjelovježbe i zdrave hrane opet se pokazala nepobjedivom.

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić (Foto: Vlaho Arbulić/Instagram)

Ja sam tijekom godina vježbanja, raznoraznih metoda, eksperimentiranja, shvatio da se najbolje osjećam u nekoj toj kombinaciji snage i mobilnosti, fleksibilnosti, kondicije, trčanje, bicikl. Najbolja kombinacija su mi razne vrste treninga. Mogu reći da se jako zdravo hranim, jako raznoliko, Nemam neke velike restrikcije, samo u hrani u kojoj sam skužio da mi ne paše. Što se tiče namirnica, nabavljam sve domaće, organsko. Jedem jako puno voća i povrća, mesa ne toliko, možda dva puta tjedno, rekao je Vlaho.

U trenutku pisanja teksta, drugo mjesto s istim brojem glasova dijele nogometaš Dejan Lovren i Brazilac Pedro Soltz koji od 2022. godine službeno ima i hrvatsko državljanstvo.

Dejan Lovren Dejan Lovren (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Pedro Soltz Pedro Soltz (Foto: Nova TV)

Na trećem mjestu našao se poznati hrvatski glumac Slavko Sobin, odnedavno i pisac koji djecu diljem zemlje oduševljava svojim pričama iz književnog serijala Šapice.

Slavko Sobin Slavko Sobin (Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell)

Torzo savršen, frizura upitna? Fotografije Ibrahimovića na plaži obišle svijet Zlatan Ibrahimović na plaži Zlatan Ibrahimović na plaži Zlatan Ibrahimović na plaži +1 Zlatan Ibrahimović na pla

Junaci plaže: 10 slavnih torza na kojima možete odmoriti oči Na plažama se često može vidjeti i pokoji impresivni torzo Dwayne Johnson Chris Hemsworth +7 Henry Cavill

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju