U Londonu je održano događanje 'Vogue 100 Gala Dinner' koje je privuklo brojne poznate ljepotice iz svijeta mode i zabave. Među njima se našla i lijepa pjevačica Cheryl koja je svoj večernji look obogatila atraktivnim detaljem - crnim čizmama do iznad koljena


Čizme do iznad koljena jedan su od najpopularnijih komada obuće. Ovaj zanimljivi modni dodatak u svoj su stajling uvrstile brojne poznate ljepotice, a među njima se našla i pjevačica Cheryl.

Lijepa Britanka svoje je popularne čizmice odlučila prošetati crvenim tepihom 'Vogue 100 Gala Dinner', rođendanske večere u čast najpopularnijem modnom časopisu na svijetu.

Cheryl je za ovu priliku odabrala vrlo zanimljivu malu crnu haljinu golih ramena uz koje su se savršeno uklopile uske, crne čizme do pola bedara

Cheryl je za ovu priliku odabrala vrlo zanimljivu malu crnu haljinu golih ramena i dugih rukava, uz koje su se savršeno uklopile uske, crne čizme do pola bedara, bez ikakvih ukrasa i detalja.

Cheryl je tijekom cijele večeri izgledala besprijekorno, a čizmice su od prve do zadnje minute ostale besprijekorne. No to nije bila situacija s brojnim drugim poznatim ljepoticama koje su svoj trendi model čizmi odlučile uklopiti uz svoj stajling, ali su zbog toga vrlo brzo požalile.

To su doživjele Rihanna i Kendall Jenner koje su za večernji look odabrale iste 'golišave' čizme. Atraktivan model isprepleten brojnim trakicama već je nakon prvih nekoliko koraka počeo skliziti s nogu zvijezdi, a one su ih tijekom cijele večeri bezuspješno pokušavale 'ukrotiti'.

U galeriji fotografija donosimo uspješna i manje uspješna izdanja poznatih ljepotica koje su za večernji look odabrale čizme do iznad koljena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju