Iako nam uskoro stiže proljeće, vrijeme je još uvijek dovoljno hladno za nošenje hit zimskih komada. Severina je zimu odlučila ispratiti u hit čizmama iz kojih se ne skidaju ni svjetske zvijezde

Tople zimske kombinacije uskoro će zamijeniti laganija odjeća, a do tada možemo još kratko uživati u omiljenoj zimskoj odjeći i obući.

Severina se od hladnih dana oprašta nošenjem bunde modnog brenda Inverno Caldo i crnim čizmama iznad koljena koje su ove jesensko-zimske sezone bile ultimativni hit.

Čizme iznad koljena bile su pravi hit tijekom jeseni i zime.

Upravo je ovaj model čizmi bio najpopularniji i među svjetskih zvijezdama poput supermodela Gigi Hadid i glumice Jennifer Lawrence. Slavne dame u svoje privatno vrijeme nosile su ih uz ležernu odjeću, uglavnom uz traperice, a u kombinaciji s mini haljinama viđali smo ih i na svečanim događanjima.

Među najtraženijima čizmama iznad koljena bio je crni model Stuarta Weitzmana koji nosi i Jessica Alba, a na drugom mjestu po popularnosti bile su čizme Gianvita Rossija kojima nisu odoljele Helena Šopar i Ljupka Gojić Mikić.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju