Blagdan sv. Nikole koji slavimo 6. prosinca obilježava se čišćenjem čizmica i iščekivanjem darova, a onima koji nisu bili dobri zalomit će se i šiba. I dok mališani uglavnom priželjkuju igračke ili slatkiše, ljubiteljice dobre obuće sigurno bi radije dobile još jedne čizme.

Galerija Čizme s visokom potpeticom Deezee (CCC), 39,99 EUR Zara, 59,95 EUR +7 Bershka, 59,99 EUR

S obzirom na vremenske prilike, trenutno smo u fazi nošenja toplih i nepropusnih modela. Međutim, otvorena je i sezona blagdanskih druženja i domjenaka za koje nam ipak trebaju malo elegantnije, posebnije ili pak senzualnije čizme.

Upravo su takvi modeli s visokim i tankim potpeticama na koje smo se fokusirali prilikom istraživanja trenutačne ponude čizama.

Zara, 59,95 EUR Zara, 59,95 EUR (Foto: Zara)

Nismo mogli izbjeći modele napravljene od trapera, jedan od najvećih ovosezonskih modnih trendova koji su odobrile najodvažnije trendseterice.

Za ljubiteljice sjaja tu su lakirani i metalik modeli koji će postati glavna zvijezda svake odjevne kombinacije.

Zavirite u galeriju i razgledajte čizme s visokom potpeticom koje smo izdvojili za vas iz ponude raznih brendova.

Steve Madden (Fashion & Friends), 179 EUR Steve Madden (Fashion & Friends), 179 EUR (Foto: Fashion & Friends)

Čizme na preklop? O da, hit su, a to dokazuje i ovih sedam izdanja iz Zagreba Kim Kardashian 2012. u Shark Lock čizmama Kim Kardashian u Shark Lock čizmama Shark Lock čizme u street style izdanjima s tjedana mode +10 Shark Lock čizme modne kuće Givenchy opet su hit

Favoriti sezone? Već se sada vidi u koje su modele čizama Zagrepčanke zaljubljene Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici +5 Kaubojke u zagrebačkom street style izdanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju