Iako još nismo ni blizu zimi, jesen je posljednjih dana poprilično hladna pa su brojne ljubiteljice mode posegnule u svoje ormare i iz njih izvadile čizme. Mnoge su se uputile i u kupovinu kako bi nabavile novi model za jesensko-zimsku sezonu.

Galerija Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici +5 Kaubojke u zagrebačkom street style izdanju

Sudeći prema street style kombinacijama koje viđamo na zagrebačkim ulicama, dva modela već su se nametnula kao favoriti sezone.

Za početak, jasno je kako u modnim izdanjima Zagrepčanki trenutačno dominiraju - kaubojke. Visoke, niske, jednobojne, s uzorkom… Nose se uistinu raznovrsni modeli obožavanih čizmica inspiriranih tradicionalnim modelima koje su nekad nosili američki kauboji na Divljem zapadu.

Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Osvojile su i srca trendseterica i modnih influenserica diljem svijeta pa nema sumnje da ćemo se ove jesensko-zimske sezone posvuda nagledati kaubojki.

Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Na zagrebačkoj špici suprotstavio im se jedan klasičniji model – visoke čizme ravnih potplata. Upravo su one, uz kaubojke, trenutačno najzastupljenije u modnim izdanjima Zagrepčanki.

Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Viđamo ih u kombinaciji sa suknjama mini kroja, kratkim hlačicama, kombinezonima i haljinama, što dokazuje njihovu svestranost, koja uvelike utječe i na popularnost.

Visoke crne čizme ravnih potplata Visoke crne čizme ravnih potplata (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jeste li spremni? Devet novih modela cipela koje će vladati ove jeseni Prada, jesen/zima 2023./2024. Saint Laurent, jesen/zima 2023./2024. Molly Goddard, jesen/zima 2023./2024. +5 Rodarte, jesen/zima 2023./2024.

Mama iz centra Zagreba: Traperice s perjem i baršunaste štikle za tako šik izdanje Street style mama iz centra Zagreba - 5 Street style mama iz centra Zagreba - 7 Street style mama iz centra Zagreba - 4 +5 Torba modne kuće Saint Laurent, model Icare

Nije Gucci, nije Prada, ali ova kultna torba oduševila je i na zagrebačkim ulicama Dama iz Zagreba s kultnom torbom Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 2 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 3 +8 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju