Omiljeni domaći brend nakita Cloud&Co., iza kojeg stoji Katarina Zmazek, izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation.

Galerija Domaći brend nakita Cloud&Co. izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation - 4 Domaći brend nakita Cloud&Co. izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation - 10 Domaći brend nakita Cloud&Co. izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation - 5 +7 Domaći brend nakita Cloud&Co. izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation  

Kako joj i ime kaže, nova kolekcija inspirirana je noćnim nebom i zvjezdanim konstelacijama.

Kao i uvijek kod Katarine i Cloud&Co., glavni motivi kolekcije su polumjeseci, zvijezde, oblaci i kamenčići, ovaj put slagani tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je ručni rad.

Domaći brend nakita Cloud&Co. iza kojeg stoji Katarina Zmazek izbacio je novu kolekciju pod imenom ConstellationKolekcija se sastoji od naušnica te lančića, odnosno četiri bazna modela – klasičnog te tri u bojama namijenjenim za dnevne i noćne kombinacije. Novi modeli postat će i dio stalnih kolekcija Cloud&Co., uz prilagodbe i promjene prema godišnjim dobima. Zanimljivo je kako se naušnice slažu prema želji u različite kombinacije jer su i naušnice u inicijalnom paru koji je zamišljen u kompletu s lančićem različite.

Novu kolekciju Cloud&Co. Constellation možete razgledati i kupiti u predivnom Cloud&co. dućanu u ulici Preradovićeva 9, od 10 do 20 sati.

Domaći brend nakita Cloud&Co. izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation - 1 Domaći brend nakita Cloud&Co. izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju