Aplikacija u kojoj se igraš, otkrivaš trendove i neprestano osvajaš cool nagrade.

Zabava nema roka trajanja s Coca-Cola aplikacijom! Kako to? Coca-Cola App, koji je super jednostavno skinuti, donosi gomilu nagrada i pogodnosti, a sve uz super zabavne challenge!

Možeš se igrati u bilo koje vrijeme i baš kada tebi paše, odmah dobiti nagrade, zarađivati bodove i graditi strategiju za još veće i bolje poklone. Možeš i pratiti trendove kroz jako cool članke u aplikaciji kako bi bio u centru događanja - jer Coca-Cola donosi samo najbolji sadržaj.

PR PR (Foto: PR)

Sve što treba napraviti je skinuti aplikaciju za iOS ili Android i zabava može početi. U aplikaciji se nalaze promocije i gomila cool nagrada koje osvajaš pomoću kodova ispod zatvarača omiljenih pića. Ako želiš da te nagrade ne zaobiđu, igraj igre kojima skupljaš gemse i coinse tako da upisuješ kodove s Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Lemon, Fanta Orange, Fanta Zero, Fanta Shokata i Sprite pakiranja od 0.5 L. Pakiranja koja sudjeluju prepoznat ćeš po bijelom ili crnom zatvaraču. Crni zatvarači nose ti duple bodove! Sudjeluju i 250 mililitarska staklena pakiranja Coca-Cole, Coca-Cole Zero i Fante Orange.

Što je to toliko fora?

Aplikacija se sastoji od više kategorija. Prva je „Home“ i početna stranica, potom je tu „Code“ koja se koristi za upisivanje koda ispod zatvarača. Unutar nje se može vidjeti trenutno stanje novčanika. Kategorija „Win“ sadrži sve dostupne nagrade u aplikaciji - ako klikneš na svaku nagradu, vidjet ćeš što sve trebaš učiniti da je preuzmeš!

Kodove ispod zatvarača možeš skupljati i zamijeniti za superkul nagrade poput novih tenisica iz Intersporta, free klope ili beskonačno puno muzike na Deezeru. Baš svatko može pronaći nešto za sebe, jer su A1, The Athlete's Foot, Amazinga i brojni drugi partneri osigurali popuste na odjeću, tehniku, gejmanje i puno puno kul nagrada. I najbolja fora? Igra traje sve do kraja godine, a u velikim izvlačenjima Coca-Cola ti poklanja san snova pa tako trenutno u Technology izvlačenju možeš dobit Huawei Mate 40 Pro i Huawei Watch GT2, a ljubitelji sporta mogu osvojiti Firefly Firefly ISUP 300 COM SUP dasku, Firefly A 200 1.0 romobil I Firefly LGB 305 skateboard u Sportskom izvlačenju.

PR PR (Foto: PR)

Kad otvoriš svoje omiljeno osvježavajuće piće i zaviriš ispod zatvarača, čeka te zabavno igranje igrica i skupljanje nagrada, čitanje i “chillanje” - može li biti bolje od toga?

Sve detaljnije informacije potraži na webu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju