Dodjela nagrada Story Hall of Fame u Johann Franck je donijela dašak Zlatnog doba Hollywooda, a u Coca-Colin kutak postavljen povodom stotog rođendana najpoznatije bočice na svijetu navratili su brojni posjetitelji – uključujući i niz osoba iz javnog života – s kojima su se družile čak četiri Marilyn Monroe

U povodu obilježavanja prvih stotinu godina svoje globalno prepoznatljive staklene bočice (eng. Contour bottle), Coca-Cola je u nedavno otvorenom Johannu Francku na najglamuroznijem događaju godine uredila slavljenički kutak, koji je privukao veliku pozornost posjetitelja.

U skladu s nedavno održanom rođendanskom proslavom na zagrebačkom Cvjetnom trgu, posjetitelje Coca-Colinog kutka u Johannu Francku dočekale su reinkarnacije bezvremenskih pop-ikona – točnije, čak četiri neodoljive Marylin Monroe, koje su se s njima družile te im dijelile slavljeničke Coca-Cola bočice. Coca-Colinim fatalnim plavušama i slavljeničkim bočicama nisu odoljela ni mnoga poznata lica, kao što su Marko Tolja, Maja Šuput, Kristina Krepela, Vanja Halilović, Janko Popović Volarić, Ana Stunić, Mirna Medaković, Zlatan Zuhrić Zuhra i brojni drugi.

Slaveći svoj 13. rođendan, časopis Story je brojne uzvanike partya tematski poveo u eru Zlatnog doba Hollywooda, pa ih je u Johannu Francku između ostalog zabavljao i hologram Franka Sinatre u prirodnoj veličini koji je cijele večeri svirao za klavirom. Dodijeljene su nagrade najboljim među zvijezdama, pa je tako 25 novih stanovnika Storyjeva Hall of Fame-a kući ponijelo i originalnu statuu, djelo suvremenog umjetnika Ivana Fijolića.

Nezaboravno druženje s „Merlinkama“ dio je globalne kampanje „Poljubi za radost“ kojom Coca-Cola nizom događanja u više od 130 zemalja obilježava stotinu godina najprepoznatljivije bočice na svijetu. Velikoj cjelogodišnoj proslavi priključila se i Hrvatska, a uz slavljeničke aktivnosti u Zagrebu u pripremi su i brojna događanja u Osijeku, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Zadru i Puli.

Coca-Cola povezuje naraštaje ljudi diljem svijeta jednostavnim ispijanjem pića iz ledeno hladne Coca-Coline bočice, koja je tijekom desetljeća postala simbolom osvježenja. Američke pop-ikone i glazbene legende Marilyn Monroe, Elvis Presley i Ray Charles kao i mlade glazbene zvijezde Rita Ora i Avicii samo su neki od njezinih slavnih obožavatelja koji su u kampanji „Poljubi za radost“ ovjekovječili trenutak svojeg osvježavajućeg poljupca.

www.coca-colacompany.com


O tvrtki The Coca-Cola Company
The Coca-Cola Company (NYSE: KO) najveći je svjetski proizvođač pića s više od 500 robnih maraka. Uz legendarnu Coca-Colu portfelj tvrtke obuhvaća mnoštvo robnih maraka prepoznatljivih na svjetskoj razini, među kojima su Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, POWERADE, Minute Maid, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA i Del Valle. The Coca-Cola Company je najveći distributer gaziranih pića, gotovih kava i sokova na svijetu. S pomoću najvećega svjetskog distribucijskog sustava potrošači u više od dvjesta država uživaju u 1,9 milijardi naših pića dnevno. Trajno posvećena izgradnji održivih zajednica The Coca-Cola Company usredotočuje se na inicijative koja smanjuju štetan utjecaj na okoliš, podupiru aktivan i zdrav život, stvaraju sigurno, uključujuće radno okruženje i pridonose gospodarskomu razvoju zajednica u kojima posluje. S partnerskim punionicama The Coca-Cola Company je među deset najvećih privatnih poslodavaca na svijetu s više od 700 000 zaposlenika.

Mrežna stranica: www.coca-colacompany.com
Twitter: twitter.com/CocaColaCo
Blog Coca-Cola Unbottled: www.coca-colablog.com
LinkedIn: www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju