Ženstvene i uvijek dotjerane – Talijanke su poznate kao žene kojima je dobar stil u krvi, a Italija sinonim za eleganciju. Osnova svakog dobrog modnog stila svakako su modni dodaci pri čemu upravo torbice predstavljaju najdragocjeniji komad koji može podići svaku kombinaciju. Stoga ni ne čudi kako upravo iz Italije potječe Coccinelle, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova kada su torbice u pitanju.

Osnovan 1978. godine u Parmi, Coccinelle već gotovo 40 godina priča priču o najljepšim i najelegantnijim torbama koje bi poželjela svaka žena. Tradicija, prepoznatljiva vječna elegancija, preciznost i vrhunska kvaliteta izrade odrednice su brenda koji je s godinama izrastao u ikonu talijanskog stila i kvalitete.

Torba koja se odlično slaže s različitim modnim kombinacijama, traje godinama, nije trendovski već bezvremenski komad – Coccinelle torbice ispunjavaju vječnu želju zaljubljenica u modu i dobar stil.

Odličan omjer cijene i kvalitete ono je što Coccinelle izdvaja u moru drugih brendova te ih čini pravim primjerom prihvatljivog luksuza. Idealni su modni dodaci koji stilom i funkcionalnošću u potpunosti odgovaraju dinamičnom životnom stilu.

Torba koja se odlično slaže s različitim modnim kombinacijama, traje godinama, nije trendovski već bezvremenski komad – Coccinelle torbice ispunjavaju vječnu želju zaljubljenica u modu i dobar stil

Coccinelle godišnje predstavi čak četiri kolekcije, i baš svaki put uspije oduševiti novim, prekrasnim modelima. Kao hitovi najnovije kolekcije izdvajaju se modeli Arlettis, B14 te torba Perine.

Model B14 već je prava ikona, a u ovoj sezoni dolazi u pregršt novih kombinacija i boja.

Perine je pravi primjer modnog dodatka za suvremenu ženu. Veća torba na dvije ručke koja dolazi uvijek u tri kombinacije koža, prekrasan je komad za proljeće i ljeto, a luksuzna perforirana Arlettis torbica teško će proći nezamijećeno.

Ako ste u potrazi za idealnom torbicom, ne propustite Coccinelle tjedan u Karla prodavaonicama i priliku da osvojite Coccinelle torbicu. U razdoblju od 23. svibnja do 29. svibnja svaka kupnja Coccinelle torbice u Karla prodavaonicama donosi poklon, a svi kupci Coccinelle torbica sudjeluju u nagradnom natječaju. U Karla prodavaonici na adresi Teslina 15, Zagreb, 3. lipnja održat će se izvlačenje sretne dobitnice torbice.

Novu kolekciju Coccinelle torbica možete pronaći u jednoj od Karla prodavaonica u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Rijeci ili posjetite web shop na adresi: www.karla.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju