Od 2001. godine, elegantan i smioni uspjeh „Coco Mademoiselle“ jednako je zavodljiv sa svakom novom interpretacijom koja ostaje vjerna originalnoj temi. Danas je „Coco Mademoiselle“ dostupan u najnovijoj varijanti s jedinstvenim, sofisticiranim i intimnim načinom nošenja mirisa.

L'eau Privee lagana je i nježna verzija već kultnog parfema Coco Mademoiselle, miris je za noć, poput akvarela ili mekog, maglovitog vela za kožu i posteljinu. Olivier Polge

COCO MADEMOISELLE L'EAU PRIVÉE
Prikladan za smirujuću udobnost i potpuno opuštanje, zasigurno će oduševiti ženu koja ga nosi u novom ritualu. Skladali su ga Olivier Polge, kućni kreator CHANEL mirisa i CHANEL Laboratorij za kreiranje i razvoj mirisa.

Ova odmah prepoznatljiva verzija namijenjena je da se poprska širokim potezom prije odlaska na spavanje, jednako bogato po koži kao i po kosi ili po kućnom ogrtaču.

Da bi ovu varijantu prilagodio sofisticiranoj noćnoj upotrebi, Olivier Polge zamislio je orijentalni miris poput akvarela. Ublažio je drvenaste note kako bi uzdigao iskričavu svježinu naranče, mekoću cvjetnog sklada koji isprepliće apsolut jasmina i latice ruže, a mošusnu stranu oko ugodnih nota bijelog mošusa koje se privijaju uz jastuk.

Citati dizajnerice Coco Chanel nadahnjuju žene već desetljećima - 2 10 životnih istina Coco Chanel koje inspiriraju žene već 100 godina

Fokus ove interpretacije ne počiva na ekstrovertiranoj osobnosti ili nevjerojatnom širenju mirisa, već na nagovještaju mekog i ljupkog mirisnog detalja. Vjeran izvornom mirisu, ali intimniji, on nježno miriše vaše snove, iz noći u noć.

Bočica (100 ml, 50 ml) elegantno je obavijena prozirnim velom. Kroz matirano staklo unutra se nazire topli miris, a pritom zadržava auru tajnovitosti. L'EAU PRIVÉE je napisano zlatnim slovima, izražavajući time želju zavođenja u tajnovitoj intimnosti noći.

Coco Mademoiselle L\'Eau Privée Coco Mademoiselle L'Eau Privée prikladan je za smirujuću udobnost i potpuno opuštanje (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju