Nova kolekcija torbica Cocopat inspirirana je proljetnim trendovima, a kao nešto potpuno drugačije ističe se model ''Esma'' – torbica koja se nosi oko struka ujedno je i najveći hit među svjetski poznatim dizajnerskim kućama

Galerija Nova kolekcija torbica Cocopat - 2 Nova kolekcija torbica Cocopat - 6 Nova kolekcija torbica Cocopat - 9 +4 Nova kolekcija torbica Cocopat U novoj kolekciji torbi bosanskohercegovačkog brenda Cocopat posebno se ističe model "Esma" izrađen u nekoliko varijacija: upečatljivoj zmijskoj, neobičnoj s pčelicama, ali i jednobojnoj za ljubiteljice minimalizma. U Cocopatu su se potrudili napraviti funkcionalnu torbicu koja se osim oko struka može nositi i preko ramena jer ima dodatni lanac.

Nova kolekcija Cocopat torbica inspirirana je proljetnim trendovima, a kao nešto potpuno drugačije ističe se model ''Esma' – torbica koja se nosi oko struka

Posebno oduševljenje javilo se od strana mama s malom dječicom koje žele u svim situacijama imati slobodne ruke. Torba oko struka pokazala se kao idealno rješenje, ali i odličan modni dodatak, kažu Marijana i Patricia Kordić, osnivačice i dizajnerice brenda Cocopat. Budući da male torbice i ove godine vladaju scenom, brend donosi još jednu ljepoticu, novi model pod imenom ''Luce'' rađenu u najljepšim pastelnim nijansama; baby ružičastoj, baby plavoj i sedefastoj kroko ekokoži. Osim praktične ručkice, dolazi s dugim remenom u kombinaciji lanca i kože.

U ulozi modela nove kampanje našle su se osnivačice i dizajnerice brenda Cocopat, Marijana i Patricia Kordić u želji da pokažu da modeli torbi izašli iz njihove radionice pristaju svim generacijama, te da inspiriraju djevojke da se igraju modom.

Volimo reputaciju 'trendsetterica' koja nas prati i, kao što naše pratiteljice kažu, činjenicu da od svakog modela napravimo trend. Izuzetno smo ponosne na trud, zalaganje i odricanje cijelog Cocopatova tima te, naravno, našu malu vojsku fanova koja nas podržava i bez koje ništa od ovoga ne bi imalo smisla, ističu Marijana i Patricia Kordić.

Nova kolekcija Cocopata od idućeg je tjedna dostupna na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije, a detaljnije informacije možete pronaći na Facebook stranici Cocopat.
Nova kolekcija torbica Cocopat - 4 Nova kolekcija torbica Cocopat (Foto: Sanja Jagatić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju