Boja kose i frizura s kojom ćete garantirano privlačiti pažnju je plava (modra) ili ružičasta boja kose kakvu možete dobiti u zagrebačkom GT salonu. Zbog ove odvažne frizure u Zagreb se dolazi čak i iz Rijeke, a mi smo doznali sve o ovom smjelom trendu

Crazy colors ili Lude boje zaista su najluđe boje za kosu koje ćemo ovog proljeća viđati na našim ulicama. Zagrepčanke osvaja novi frizerski trend gdje je kosa obojana u vrlo živu boju, plavu, ružičastu, zelenu, žutu, sivu, itd.

Boja kose i frizura s kojom ćete garantirano privlačiti pažnju je plava (modra) ili ružičasta boja kose kakvu možete dobiti u zagrebačkom GT salonu

'Zasad smo u salonu imali klijentice koje su željele plavu ili ružičastu kosu. Jedna klijentica došla je iz Rijeke samo kako bi dobila ovakvu frizuru i ružičastu kosu', kaže Lea Bikić, vlasnica zagrebačkog salona GT.

Rekli bismo da su ove boje stvorene samo za najhrabrije, ali ako se uzme u obzir da se boja može dozirati te da je moguće igrati se nijansama, pa se tako može dobiti i decentnija varijanta ružičaste, ova frizura ne mora biti rezervirana samo za najsmjelije.

 

A photo posted by GT SALON (@gtsalonzagreb) on

Tehnika bojanja ludim bojama, ističe Lea Bubaš, može biti kakvu god klijentica želi, balayage, ombre, pramenovi,... Razmišljate li o promjeni frizure i želite na svojoj kosi isprobati ovaj odvažni trend bojanja, dobro je znati da će vam za dobivanje plave, ružičaste ili zelene kose možda trebati više od jednog posjeta frizeru.

'Prije bojanja ludim bojama kosa se mora što više posvijetliti, odnosno izbijeliti za što je ponekad potrebno više od jednog dolaska frizeru. Kosu je potrebno učiniti gotovo bijelom kako bi se boja što bolje primila. Također, na ovaj način boja se uopće neće ispirati', objašnjava Lea Bikić iz frizerskog salona GT te dodaje da kosu lude boje najviše traže klijentice od 18 do 25 godina.

Najveći velemajstor u bojanju kose u ove hit boje je hollywoodski stilist Guy Tang koji u kosama svojih klijentica stvara čarobne 'galaksije'. Zbog njegova umijeća, Guyu na frizure dolaze žene iz cijelog svijeta.

 

A photo posted by Guy Tang (@guy_tang) on

 

 

A photo posted by Guy Tang (@guy_tang) on

 

 

A photo posted by Guy Tang (@guy_tang) on

 

 

A photo posted by Guy Tang (@guy_tang) on

 

 

A photo posted by Guy Tang (@guy_tang) on

 

Želite kosu na što prirodniji način prošarati pramenovima? Onda je layage tehnika bojanja kose stvorena za vas.

Tražite li idealnu frizuru za sebe, možda idealnu pronađete među frizurama koje nikada ne izlaze iz mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju