Na nogometnom travnjaku Cristiano Ronaldo ima reputaciju neustrašivog napadača pred kojim strahuju vratari diljem svijeta, ali u privatnom životu ovaj se slavni igrač 'rastapa' na sam spomen svojega sina


Proglašavali su ga najseksipilnijim sportašem, najboljim nogometašem svijeta i jednim od najplaćenijih igrača svih vremena, no Cristiano Ronaldo najprivlačniji je ženama kada se nalazi u njegovoj najvažnijoj ulozi – onoj brižnog oca.

 

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Šestogodišnji Cristiano Ronaldo Jr. je mini kopija kapetana portugalske nogometne reprezentacije i njegov najveći ponos. Uz ime, dječačić dijeli sa svojim slavnim tatom i fizičku sličnost te ljubav prema nogometu.

 

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Ako je suditi prema Instagram profilu slavnog Portugalca, mališan uživa u vježbanju sa svojim ocem, odlasku na sportska natjecanja, dijeljenju svakodnevnih sitnica te vremenu koje mogu zajednički provesti.

 

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Šestogodišnjak kojeg Ronaldova obitelj od milja zove Cristianinho prati svoga tatu na treninzima i natjecanjima, a trenutno se nalazi s njim i bakom Dolores u Francuskoj gdje je u tijeku EURO 2016.


Cristiano Jr. zasigurno će navijati za svoga tatu i na večerašnjoj utakmici između Hrvatske i Portugala o kojoj više možete čitati ovdje.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte najnježnije trenutke između Cristiana Ronalda i njegovog sinčića.

 

 

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju