I dok mi još i ne pomišljamo na jesenske odjevne komade, modni brendovi već su se okrenuli novoj sezoni. Prve jesenske kolekcije stigle su u ponudu i ljubiteljice mode koje vole pratiti trendove već istražuju novitete. Kod mnogih se na popisu prioritetnih komada nađu haljine. Očekivano, među najtraženijima su modeli u crnoj boji koji su vrlo popularni upravo u hladnijim mjesecima kada smo skloniji nošenju odjeće u tamnijim i neutralnijim bojama.

Galerija Mohito, 24,99 EUR Stradivarius, 25,99 EUR Bershka, 27,99 EUR +12 New Look, 34,98 EUR

Naravno, nije to jedini razlog za njihovu popularnost. Crne haljine jednostavno su nezamjenjive. Nosive u svim prigodama, odavno su neizostavan gost u ormaru većine obožavateljica klasične mode, ali i svih ostalih dama koje žele posjedovati svevremensku i neutralnu haljinu.

C&A, 35,99 EUR C&A, 35,99 EUR (Foto: C&A)

Modeli haljina u crnoj boji idealni su za ziherašice koje žele uvijek izgledati besprijekorno, ali i modno odvažnije žene bez problema će se snaći s njima i nadograditi ih efektnim dodacima.

Proučili smo ponudu crnih haljina u prvim jesenskim kolekcijama i izdvojili praktične modele koji uz nekoliko promjena u stajlingu mogu funkcionirati i u dnevnim i u večernjim prigodama. Razgledajte ih u našoj galeriji i inspirirajte se za nadolazeću modnu sezonu.

H&M, 49,99 EUR H&M, 49,99 EUR (Foto: H&M)

30 fotografija koje dokazuju da se na ulicama hrvatskih gradova nose najdivnije ljetne haljine Haljine su omiljeni odjevni komad u ljetnim mjesecima Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 1 Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 2 +27 Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 3

15 haljina za koje će vas svi ispitivati gdje ste ih kupili Next, 21 EUR Reserved, 22,99 EUR Mohito, 34,99 EUR +12 H&M, 40,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju