Sniženja su prilika da po povoljnijoj cijeni uhvatimo odjevne komade koje želimo imati u svom ormaru. Problem je taj što se često dogodi da na kraju kupimo stvari koje nam ne trebaju samo zato što je cijena niža, a onda one skupljaju prašinu na dnu ladice.

Galerija Crne hlače su modni klasik Stradivarius, snižene sa 199,90 na 119,90 kn Pull and Bear +12 Massimo Dutti, snižene s 599 na 349 kn

Međutim, to se ne bi trebalo dogoditi u slučaju kupnje crnih hlača. Radi se o modnom klasiku koji ne ovisi o trendovima, koji je nosiv u raznim prigodama i koji - noge čini vitkijima.

Mnogima su upravo crne hlače savršen odjevni predmet koji uvijek imaju u ormaru. Komad je to koji funkcionira u raznim prigodama, od odlazaka na posao do druženja s prijateljicama pa sve do nekih svečanijih događanja kada se uz lijepu bluzu i cipele pretvara u nepogrešiv odabir.

Žena u gležnjačama s potpeticom Gležnjače na sniženju: 15 sjajnih modela s potpeticom i ravnim đonom

Kaput u bež nijansi pravi je modni klasik Modeli na sniženju: 10 obožavanih kaputa zbog čije kupovine nećete zažaliti

U svakom slučaju, crne hlače komad su koji vjerojatno neće skupljati prašinu na dnu ormara, pa se kupovina na sniženju itekako isplati. Mi smo zato zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 15 sniženih modela raznih krojeva, napravljenih od raznih materijala - od klasike pa do umjetne kože i baršuna. Možda se među njima krije i vaš novi omiljeni odjevni komad.

Zara, snižene sa 179,90 na 79,90 kn Zara, snižene sa 179,90 na 79,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju