Iako u toplijem dijelu godine dio žena izbjegava nositi crnu odjeću, tu je i velik broj dama kojima je crna boja odabir za svih 12 mjeseci u godini.

Galerija Pull&Bear, 15,99 eura Stradivarius, 22,99 eura H&M, 39,99 eura +12 Massimo Dutti, 79,95 eura

Mjesto među omiljenim komadima u crnoj boji imaju i crne haljine, modni klasik koji je nosiv u raznim prigodama i koji nas često spašava kada ne znamo što odjenuti.

Posebno popularne su midi haljine u crnoj boji koje su komad u kojem možemo odraditi sve obaveze u danu, od odlaska na posao sve do večernjeg druženja s prijateljicama.

Trgovine u svojoj ponudi uvijek imaju široku ponudu crnih haljina, a mi smo ovaj put izdvojili 15 midi modela za različite ukuse, od haljina koje prate liniju tijela do lepršavih modela.

H&M, 39,99 eura H&M, 39,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Prednost ovih haljina je i činjenica da se lako uklapaju u ostatak garderobe, a u mjesecima pred nama savršeno će se slagati sa sakoima i kožnatim jaknama. Osim toga, ovisno o prigodi, možete ih nositi na visoke potpetice i na ravni đon.

Bershka, 19,50 eura Bershka, 19,50 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U svakom slučaju, crne haljine obično nisu komad koji skuplja prašinu na dnu ormara, a model koji će biti vaš nepogrešiv odabir za proljeće možda se krije u našoj galeriji na početku teksta.

Uzorak koji obožavamo: 13 haljina u kojima želimo dočekati proljeće Cvjetne haljine popularne su tijekom cijele godine Next, 38 eura C&A, 29,99 eura +10 AD twenty (Europa92), 69,99 eura

10 najvećih proljetnih trendova koji će se nositi i na hrvatskim ulicama Svjetlucavi materijali hit će hit street style kombinacija i ovog proljeća Ledeno-plave kombinacije Toma Forda, Versacea i Wiederhoefta Predimenzionirane proljetne torbe Loewa i Valentina +8 Svjetlucavi materijali na reviji Nine Ricci, Schiaparellija i Ralpa Laurena

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju