Crna torba nezaobilazan je komad u većini ženskih ormara. Ovaj tip torbice ide uz sve – može se nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama, a podići će svako izdanje.

Galerija Crna torbica podignut će bilo koje izdanje Bershka torbica, 12,99 eura C&A torbica, 9,99 eura +10 Deichmann torba, 12,49 eura

Crna torbica bit će sjajan dodatak uz poslovno odijelo, ležernu kombinaciju sastavljenu od traperica i majice za odlazak na kavicu s prijateljicama, ali i neku elegantniju haljinu namijenjenu za večernji izlazak.

Dobru crnu torbu možete nositi opet i iznova, potrebno je pronaći tek svoj idealni model ovisno o tome gdje ćete je nositi i za što vam je sve potrebna.

C&A torbica, 9,99 eura C&A torbica, 9,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na raspolaganju su vam torbe napravljene od različitih materijala te u mnogobrojnim veličinama – najpopularniji su pak manji i srednje veliki modeli napravljeni od umjetne ili prave kože koje možete prebaciti preko ramena.

Upravo takve torbice potražili smo na posljednjim ljetnim sniženjima te odabrali 13 povoljnih modela koji se mogu pronaći po cijeni do 13 eura. Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte naš izbor crnih torbica za jesen.

House torba, 7,99 eura House torba, 7,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

15 modela hlača do 15 eura u kojima ćemo ove jeseni ići na posao S elegantnim hlačama teško je pogriješiti Bershka hlače, 13,99 eura Boohoo hlače, 13 eura +12 Cropp hlače, 5,99 eura

Od četiri eura: 15 haljina s ljetnih sniženja koje ćemo nositi i najesen Ljetne haljine mogu se iskombinirati za jesenske prilike C&A haljina, 39,99 eura (prije 79,99 eura) H&M haljina, 18,99 eura (prije 34,99 eura) +12 Bershka haljina, 3,99 eura (prije 7,99 eura)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju