Kao što je jednom rekao Karl Lagerfeld, kombinacija bijele i crne uvijek izgleda moderno, što god ta riječ značila. Kontrast između te dvije boje po mnogima stvara savršenstvo koje je riječima teško opisati, a ono što možemo sa sigurnošću reći je da crno-bijele kombinacije uvijek izgledaju šik.

Galerija Crno-bijela manikura Crno-bijele manikure - 19 Crno-bijele manikure - 18 +16 Crno-bijele manikure - 17

Spajanje crne i bijele boje je uvijek dobitna formula, a dobivena kombinacija jedna je od onih uz koju je lako kombinirati modne dodatke i obuću.

Osim kao dio modnih kombinacija, crno-bijela kombinacija dobro izgleda i na noktima. Crno-bijele manikure upečatljiv su dodatak koji svaki izgled podiže na jednu novu razinu.

Crno-bijele manikure - 20 Crno-bijela manikura (Foto: Shutterstock)

Spoj crne i bijele boje na noktima može biti jednostavan, pa jednu takvu manikuru možete odraditi i sami kod kuće, ali može biti i nešto kompliciraniji, pa vam u pomoć može priskočiti vaša majstorica za nokte.

Tamnije nijanse crvene idealne su za jesenske manikure Tamno, tamnije, najtamnije: 10 lakova za nokte u nijansama crvene koje su stvorene za jesen

Jesenske manikure - 5 Šarene poput jeseni: 10 jednostavnih manikura koje ne možemo prestati gledati

Ako vas je zainteresirala ideja o crno-bijeloj manikuri, vrijeme je da zavirite u našu galeriju, gdje vas čeka 20 jednostavnih i manje jednostavnih uradaka u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Crno-bijele manikure - 4 Crno-bijele manikure izgledaju sjajno (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju