S lakovima za nokte slična je stvar kao i s ruževima za usne - postoji nešto posebno moćno, sofisticirano pa i kultno u crvenoj boji. Lak u crvenoj boji istovremeno je moderan i klasičan odabir. Radi se o nijansi koja nema rok trajanja i uvijek je u modi.

Galerija Tamnije nijanse crvene idealne su za jesenske manikure Catrice (03 Caught on the red carpet), 19,90 kn Chanel Le Vernis (Rouge Noir), 218 kn +7 Essie (50 Bordeaux), 64 kn

Naravno, cijeli je niz crvenih nijansi među kojima možemo birati i koristiti ih tijekom cijele godine. Ipak, s dolaskom hladnijih dana na ljestvici popularnosti mjesto na samom vrhu dobiju tamnije nijanse crvenih lakova za nokte.

Niže temperature, lišće na podu i, kod mnogih, tamnija odjeća kao da traže i tamnije nijanse laka za nokte.

Jesenske manikure - 5 Šarene poput jeseni: 10 jednostavnih manikura koje ne možemo prestati gledati

U našoj galeriji zato smo izdvojili deset lakova za nokte u tamnijim nijansama crvene boje koji će se savršeno uklopiti u jesen i jesenske kombinacije.

Lijepi i zdravi nokti Lijepi i zdravi: Osam savjeta kako ojačati i obnoviti nokte nakon gel manikure

S njima ćete uvijek imati nokte koji izgledaju lijepo, njegovano, sofisticirano, ženstveno... Na vama je samo da među tamnim nijansama odaberete omiljenu nijansu crvene i bacite se na posao.

Chanel Le Vernis (Rouge Noir), 218 kn Chanel Le Vernis (Rouge Noir), 218 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju