Dizajn dresova hrvatske nogometne reprezentacije toliko je upečatljiv da ga s lakoćom prepoznaje cijeli svijet. No, čini se kako su crveno-bijeli kvadratići popularniji i moderniji nego što mislimo.


To je potvrdio i poznati dizajner Marc Jacobs u čijoj su se kolekciji tenisica našao vatreni navijački uzorak. Naime, novu kolekciju obuće američkog dizajnera potpisuju zanimljive kombinacije boja i upečatljivi uzorci poput prugica, zvjezdica i kvadratića.

Je li Marc Jacobs inspiraciju za tenisice pronašao u našim Vatrenima, ili je riječ o slučajnosti, procijenite sami

Nama najzanimljiviji uzorak svakako je onaj koji se našao na popularnom modelu ženskih tenisica koje podsjećaju na mokasine.

Trendi tenisice ukrašene su uzorkom hrvatske šahovnice, a kako bi stvar bila još zanimljivija, zadnji dio sportskih mokasina je u plavoj boji zbog kojeg nas ova trendi obuća još više podsjeća na Lijepu Našu.

Je li Marc Jacobs inspiraciju pronašao u našim Vatrenima, ili je riječ o slučajnosti, procijenite sami. Spomenuti model tenisica može se pronaći u brojnim web trgovinama, a želite li postati ponosna vlasnica dizajnerskog navijačkog rekvizita morat ćete izdvojiti od 900 do 1.785 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju