Krajem ožujka Mango je predstavio Capsule kolekciju u kojoj su se fokusirali na sezonu formalnih događanja u mjesecima pred nama.

Galerija Haljina s resama iz Manga je stvorena za odlaske na vjenčanja Mango midi haljina s resama Mango midi haljina s resama +4 Mango midi haljina s resama

Svila, vrhunska viskoza, taft, perje, resice i šljokice... detalji su kojima je nova kolekcija na prvu osvojila zaljubljenice u modu. Neki komadi već su gotovo rasprodani, a među njima je  i crvena midi haljina s resama koja je na stranicama brenda trenutno dostupna samo u veličini M.

Čini se da su mnoge dame poželjele baš u ovoj haljini zaplesati na vjenčanjima i drugim svečanostima koje su pred njima.

Kada bacite samo jedan pogled na haljinu bit će vam jasno zašto je to tako.

Mango midi haljina s resama Mango midi haljina s resama (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Midi haljina napravljena od viskoze je, kako piše na stranici brenda, jedinstveni odjevni predmet koji će vas pratiti na svim plesnim zabavama, a u njoj slobodno možete i na crveni tepih.

Posebnom ju čine moćna crvena boja i dizajn s mnoštvom resica. Ima tanke bretele te patentni zatvarač na stražnjem dijelu.

Kao i ostatak kolekcije, dizajnirana je za najposebnije događaje i prilike, a detaljnije je možete proučiti u galeriji na početku teksta.

Severina kao vjenčana kuma u haljini koja je poštovala sva pravila svadbene mode Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Severina u ulozi vjenčane kume Severina je vjenčana kuma Andrei i Hrvoju Čermaku +2 Severinino kumsko izdanje

Cijena haljine od 320 eura nije spriječila njezinu brzu rasprodaju, ali tko zna, možda još stignete uloviti posljednje dostupne komade.

Mango midi haljina s resama Mango midi haljina s resama (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju