Severina na svojem službenom profilu na Instagramu često prigodnim objavama obilježi rođendane svojih najdražih i najbližih. Tako je jučer na red došla rođendanska čestitka za Andreu Čermak, njezinu dugogodišnju prijateljicu.

Galerija Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Severina u ulozi vjenčane kume Severina je vjenčana kuma Andrei i Hrvoju Čermaku +2 Severinino kumsko izdanje

Ljubavi moja, za tvoj rođendan želim da ti svaki dan bude okupan suncem, srećom i blagošću i da te prate sve nježne riječi ovog svijeta. Volim te do neba, grlice mala, napisala je Severina uz galeriju zajedničkih fotografija.

Severinino kumsko izdanje Severinino kumsko izdanje (Foto: Davor Pongračić/Cropix)

Severinu i Andreu ne veže samo prijateljstvo nego i kumstvo. Naime, upravo je pjevačica bila njezina kuma na vjenčanju s Hrvojem Čermakom 2005. godine.

Nepisano pravilo kaže da je osim mladenkine vjenčanice jedna od najvažnijih odjevnih kombinacija na svadbi ona koju nosi kuma.

Maja Šuput na Severininoj svadbi: Zlatna haljina za najglamurozniju gošću Maja Šuput na Severininoj svadbi 2015. godine Maja Šuput u zlatnoj haljini Jurja Zigmana na Severininoj svadbi Maja Šuput +3 Dizajnerica Matija Vuica s partnerom Juricom Popovićem

Ona se može istaknuti svojom haljinom i obično je uvijek malo posebnije odjevena od ostalih gošći na vjenčanju. Međutim, svaka kuma pripazit će na to da njezina mladenka ipak bude glavna zvijezda te odabrati kreaciju u kojoj će zablistati, ali ne i zasjeniti.

Severina u ulozi vjenčane kume Severina u ulozi vjenčane kume (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Upravo je takvu nosila Severina na Andreinu vjenčanju. Odabrala je dugačku kreaciju blagog sirena-kroja sa srcolikim dekolteom i tankim naramenicama, u nježnoj puderastoj nijansi ružičaste boje.

Nadopunila ju je grandioznom ogrlicom s tirkiznim detaljima, a za crkvu je pripremila i tanki šal kojim je prekrila ramena tijekom obreda vjenčanja.

Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju