Crvena je prva boja koja nam svima padne na pamet kada spomenemo Božić, njezina upečatljivost i toplina nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Galerija Crveni ukrasi za bor Zara Home, 8,99 eura H&M Home, 9,99 eura +2 Sinsay, 2,49 eura

Prvenstveno je simbol strasti, ljubavi, energije i života, a može imati i značajan utjecaj na naš organizam. Ubrzava krvotok, luči adrenalin i podiže nivo energije. Također, u kršćanstvu je simbol Kristove krvi.

Dom uljepšan crvenim božićnim ukrasima potaknut će strujanje topline, sreće i sigurnosti te pomoći da se osjećamo poletnije.

No ne mora vaš dom nužno obilovati ovom snažnom bojom kako biste ga ugrijali i podigli raspoloženje vama i vašim ukućanima. Tek poneki detalj ove boje pune ljubavi savršeno će osvježiti vaš prostor i unijeti autentično blagdansko ozračje.

IKEA, set od dva komada, 4 eura IKEA, set od dva komada, 4 eura (Foto: IKEA)

Bilo da se odlučite za crvene kuglice, nešto neočekivanije gljive ili neku drugu vrstu crvenih božićnih dekoracija, bor će zablistati upravo onako kako vaš dom to zaslužuje.

Crvene ukrase možete postaviti i na stol ili u druge kutke vašeg životnog prostora. Tko bi mogao odoljeti simpatičnim gnomovima ili efektnim crvenim borićima

Zavirite u našu galeriju i pogledajte što smo pronašli u trgovinama za vaš najcrveniji, najenergičniji i najvedriji Božić dosad.

Sinsay, 2,49 eura Sinsay, 2,49 eura (Foto: Sinsay)

Kuća u kojoj živi crveni Božić: Pogledajte ovaj čarobni dom, baš kao iz filma Crveni Božić Crveni Božić Crveni Božić +2 Crveni Božić Koji je vama najljepši? Pet najpoželjnijih stilova kićenja božićnog drvca Pet stilova kićenja božićnog drvca - 6 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 2 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 4 +2 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju