Bez obzira na to volite li više pastelne nijanse, "lude", odvažne boje ili klasike, u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana jedna nijansa laka za nokte postane najpopularnija.

Galerija Naj Oleari (22 - Lacquer Red) Max Factor Miracle Pure (05 Scarlet Poppy) +0 trend !t up easy & Speedy lak za nokte (br. 100)

Prosinačke proslave uvijek su idealna prilika za crveni lak za nokte, koji u ovom periodu godine jednostavno nema konkurenciju.

Naravno, cijeli je niz crvenih nijansi pa svatko bira onu koja se najviše uklapa u njegov stil. Neki lakovi s godinama su stekli i kultni status, zbog čega imaju svoje mjesto na listama najboljih crvenih lakova svih vremena, a žene im se vraćaju iz godine u godinu.

Pored kultnih lakova iza kojih stoje poznate modne kuće, tu su i pristupačniji lakovi, koji izgledaju jednako fantastično u kombinaciji s blagdanskim kombinacijama.

I jedne i druge spojili smo u našoj galeriji, u kojoj vas čeka deset crvenih lakova za nokte koje žene vole - posebno u prosincu.

20 manikura za kopiranje za sve koji u prosincu vole glamur i šljokice Svjetlucave manikure Svjetlucave manikure Svjetlucave manikure +16 Svjetlucave manikure

Vjerujemo da ćete među njima pronaći svojeg favorita s kojim ćete proslaviti Božić i ući u novu 2022. godinu.

Naj Oleari (22 - Lacquer Red) Naj Oleari (22 - Lacquer Red) (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju