Ako se zbog stresa na vašoj koži javljaju problemi poput crvenila ili natečenosti ispod očiju ili ako su blagdanske zabave ostavile traga na vašem licu i tenu, rješenje može biti korištenje Cryo Sticksa.

Radi se o alatu izrađenom od nehrđajučeg čelika s rashladnim svojstvima. Dio je renomirane linije za njegu kože Biologique, a dizajniran je kako bi smanjio crvenilo i minimalizirao upale na koži.

Najbolji rezultati postižu se kada ga se prije korištenja čuva u hladnjaku ili u posudi s kockicama leda.

Ovaj alat zadržava maksimalnu toplinsku energiju i osigurava da se u dodiru s kožom hladnoća ispušta tijekom cijelog tretmana. Zahvaljujući ergonomskom obliku savršeno se prilagođava svim dijelovima lica, čak i osjetljivim područjima kao što su oči.

Za vrijeme primjene Cryo Sticksa smanjuje se temperatura kože te se ograničava širenje kapilara i potiče njihovo sužavanje. Dermalna cirkulacija regulirana je i crvenilo nestaje, zbog čega je taj alat izvrstan za ublažavanje stresa i problema s kožom.

Uz umirujuća svojstva, tu je i drenažni, dekongestantni i učvršćujući učinak. Naime, receptori u koži registriraju osjećaj hladnoće, nakon čega dolazi do fenomena "ježenja", koji stimulira živčane stanice u koži i ima učvšćujući učinak na epidermu.

Cryo Sticks u svojoj ponudi ima Biologique Recherche Croatia i, kako savjetuju, taj alat "koristite na cijelom licu nakon nanošenja maske, da umirite crvenilo, iritaciju ili upalu kože, ispod očiju protiv podbuhlosti, čak i na nogama da biste ublažili osjećaj teških nogu".

Cryo Sticks izrađeni su od nehrđajučeg čelika Cryo Sticks izrađeni su od nehrđajučeg čelika (Foto: Biologique Recherche)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju