Isti odjevni komad može se nositi na dva ili više različitih načina te tako suptilno promijeniti odjevnu kombinaciju. Zna to i Ines Preindl.

Galerija Ines Preindl nosi istu košulju na dva različita načina Crystal top Krie Designa Crystal top Krie Designa kada ne veže +5 Crystal top Krie Designa kada se veže straga

Ines Preindl u priči na svom Instagramu podijelila je dvije različite kombinacije kojima caruje ista bluza, no koja na fotografijama izgleda potpuno drukčije.

Stručnjakinja za PR i medije te velika ljubiteljica mode na fotografijama nosi ružičastu bluzu hrvatskog brenda Krie Design, točnije njihov Crystal top koji se prodaje po cijeni od 120 eura, a koji je dostupan u više različitih boja.

Crystal top Krie Designa kada se veže straga Crystal top Krie Designa kada se veže straga (Foto: Instagram @ines.preindlmedia)

Na internetskim stranicama Krie Designa stoji kako ta bluza s dugim zvonolikim rukavima i visokim ovratnikom najbolje izgleda kada se nosi uz hlače visokog struka, a može se vezati sprijeda i straga.

Kada se veže sprijeda izgleda poput klasične pussy bow bluze, a kada se duge trake zavežu u čvor sa stražnje strane, stvaraju zanimljiv modni detalj i razigravaju cijelu kombinaciju.

Crystal top Krie Designa kada ne veže Crystal top Krie Designa kada ne veže (Foto: Instagram @ines.preindlmedia)

Ines je odabrala potonji način nošenja bluze za odlazak na promociju jednog hrvatskog magazina prije nekoliko tjedana te je sparila sa srebrnim hlačama i štiklama iste nijanse.

Sinoć je pronašla i treći način za nošenje tog modela – pustila je da trake bluze slobodno padaju s prednje strane i tako stvorila top otvorenog dekoltea koji se sjajno uklopio uz bijele hlače visokog struka, srebrne štikle i torbicu.

Crystal top, Krie Design, 120 eura Crystal top, Krie Design, 120 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kako se ista bluza može nositi na više različita načina, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Nina Badrić i Franka Batelić u istom modelu nevjerojatne haljine koja laska ženstvenoj figuri Nina Badrić i Franka Batelić u istoj haljini Nina Badrić u haljini Krie Designa Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama +0 Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Novu Krie Design kolekciju obilježio je posebni materijal nastao od starih ribarskih mreža Nova Krie kolekcija Nova Krie kolekcija Nova Krie kolekcija +7 Nova Krie kolekcija

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju