Jednom kad pronađemo idealan kroj traperica, želimo ga u svim bojama i varijantama. Upravo nas je zato razveselila nova kolekcija obožavanih Salsa traperica, koje su poznate po tome da uvlače trbuh i podižu stražnjicu.

Galerija Salsa Push In traperice Salsa Push In traperice Salsa Push In traperice +17 Salsa Push In traperice

Nema te garderobe u kojoj traperice ne zauzimaju središnje mjesto, no bez obzira na trendove, jedan je model koji žene posebno vole, a to su traperice visokog struka. Model je to koji se isplati posjedovati jer tako dobro oblikuje svaku figuru, a bez obzira na boju, širinu i dužinu nogavica nosit će se godinama.

I dok je mnoštvo modela traperica visokog struka, Salsa Push In traperice razlikuju se po tehnologiji izrade. Riječ je o trapericama koje uz push-in i blagi push-up efekt uvlače trbuh i podižu stražnjicu te se priljubljuju uz figuru kako bi istaknule ono najbolje, pa zaista možemo reći da se radi o čudesnom kroju. Cijelu kolekciju odlikuju modeli višeg struka s ugrađenim unutarnjim panelom od 360° koji djeluje poput korzeta i maskira sve što želimo sakriti, stoga se u njima lako opustiti, osjećati ugodno i samouvjereno.

Salsa Push In traperice Salsa Push In traperice Foto: Europa 92

U novoj kolekciji možete pronaći modele raznih boja. Osim klasičnih plavih, tu su i tamniji modeli, koji se lako ukomponiraju u sve jesenske i zimske kombinacije. U kolekciji ćete pronaći komad za sebe bez obzira na to volite li klasične traperice ili pak traperice s trendi oštećenjima ili nedovršenim rubom.

Uz poznate skinny modele, u kolekciji su i modeli širokih nogavica koji lijepo izdužuju noge, a dodatni plus je što su ove sezone i iznimno trendi. Ako pak volite u svojim kombinacijama istaknuti tenisice ili čizme, u kolekciji su i mnogima omiljeni modeli traperica do gležnja.

Salsa Push In traperice Salsa Push In traperice Foto: Europa 92

Iako za trapericama posežemo tijekom cijele godine, jesen je mnogima omiljeno modno doba zbog novih trendova i višeslojnog odijevanja, pa je sad pravo vrijeme za uvid u svoju garderobu i planiranje novih investicija. Nešto klasično i nešto trendi bit će dovoljno da s veseljem dočekamo novu sezonu.

Odlučite li se svoj ormar upotpuniti Salsa Push In trapericama, pronaći ih možete u trgovinama Europa 92 i na njihovu webshopu, a koje smo modele izdvojili, pogledajte u galeriji.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju