Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa prisustvovali su dodjeli nagrada WellChild u organizaciji istoimene humanitarne udruge. Princ Harry više od 10 godina pokrovitelj je ove udruge koja podupire djecu oboljelu od teških bolesti.

Galerija Meghan Markle Meghan je nosila zanimljivu torbicu brenda Montunas Meghan i Harry s ovogodišnjim dobitnicima nagrada +2 Harry i Meghan u društvu dobitnice Milly Sutherland i njezine majke Angele

Uoči ceremonije Meghan i Harry susreli su se s dobitnicima ovogodišnjih priznanja i njihovim obiteljima.
Među njima je bila i 11-godišnja Milly Sutherland, koja je dobila nagradu za najbrižniju mladu osobu. Snagu sestrinske ljubavi iskazivala je brigom za svoju sestru Sophie koja je prošle godine preminula od posljedica takozvanog Aicardijeva sindroma.

Harry i Meghan izmamili su osmijeh na lice djevojčici i njezinoj mami Angeli, a crvenokosu Milly zanimalo je i je li njihov sinčić Archie naslijedio tatinu boju kose. Bračni par potvrdio im je da je maleni Archie po tome tatina slika i prilika.

Harry i Meghan u društvu dobitnice Milly Sutherland i njezine majke Angele Harry i Meghan u društvu dobitnice Milly Sutherland i njezine majke Angele (Foto: Getty Images)

Elegantna Meghan za ovu je prigodu "reprizirala" odjevne komade i cipele koje smo već imali prilike vidjeti. Nosila je zelenu haljinu brenda P.A.R.O.S.H. koju je imala na sebi tijekom službene objave zaruka i prvog zajedničkog intervjua s Harryjem.

Zaogrnula se kaputom brenda Sentaler, koji je prvi put nosila tijekom božićne mise u Sandringhamu 2017. godine, a na nogama je imala smeđe salonke Manola Blahnika.

Meghan je nosila zanimljivu torbicu brenda Montunas Meghan je nosila zanimljivu torbicu brenda Montunas (Foto: Getty Images)

U ovoj kombinaciji istaknuo se jedan novi modni dodatak. Vojvotkinja je nosila malenu torbicu brenda Montunas koja uopće ne nalikuje klasičnim modelima torbi kakve smo navikli gledati u rukama članica kraljevskih obitelji.

Model pod nazivom Gueira napravljen je od acetata, a ručku na njemu zamjenjuje svilena marama. Dizajn torbe inspiriran je visećim biljkama i teglicama u kući orhideja začetnice brenda Montunas, Elke Ruge. Svilena marama vezanjem postaje kratka „ručka“, a razvezivanjem duža pa se ovaj model torbe može nositi na dva načina.

Montunas, 385 funti (3310 kuna) Montunas, 385 funti (3310 kuna) (Foto: Montunas)

Ni sama ne znam što mislim o ovoj torbi. U jednom trenutku mi je čudna, a u drugom lijepa. Svakako malo više čudna nego lijepa, jedan je od komentara Instagrama s kojim su se mnogi složili.

Bilo je i onih koji su oduševljeni odabirom vojvotkinje. Napokon nešto drukčije i svježe, baš mi se sviđa, zaključila je druga korisnica Instagrama.

Sviđa li vam se nova torba Meghan Markle?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju