Francuska prva dama pripada skupini žena koje su vjerne jednom modnom brendu. Tijekom javnih pojavljivanja Brigitte Macron u većini slučajeva odjevena je u komade modne kuće Louis Vuitton od glave do pete.

Galerija Brigitte Macron Brigitte Macron u gležnjačama modne kuće Louis Vuitton Gležnjače modne kuće Louis Vuitton +1 Gležnjače modne kuće Louis Vuitton

Ako se slučajno i odluči za neki drugi brend, tu je uvijek barem neki dodatak s potpisom Vuittona poput torbe, nakita ili obuće.

Brigitte Macron u gležnjačama modne kuće Louis Vuitton Brigitte Macron u gležnjačama modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Njihove gležnjače nosila je i tijekom posljednjeg javnog pojavljivanja na jednom događanju u Parizu. Odabrala je naoko klasičan model u crnoj boji koji ipak ima jedan netipičan element.

Čizme modne kuće Louis Vuitton s efektnom potpeticom Čizme modne kuće Louis Vuitton s efektnom potpeticom (Foto: Getty Images)

U pitanju je potpetica zanimljivog grafičkog oblika koja je već sezonama dio njihovih kolekcija, baš kao i još jedna potpetica u obliku njihova slavnog monograma.

Gležnjače modne kuće Louis Vuitton Gležnjače modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Kada je u pitanju oblik, većina dama ipak preferira klasične potpetice, ali sve je više onih koje uživaju u eksperimentiranju s ovakvim netipičnim varijantama kojih je sve više i u ponudi komercijalnih modnih brendova.

Ankete

(8577) Više mi se sviđaju...

rezultati povratak glasova579
rezultati

Gležnjače modne kuće Louis Vuitton Gležnjače modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju