Kombinaciju visokih čizmi, minice i kratkog sakoa odabrala je Zagrepčanka za odlazak u žižu grada. Njezin stil podsjetio je na 90-te godine, a puteno tijelo na trenutak vratilo sjećanja na eru kada su pojam ljepote bile žene s oblinama

Kratko-visoki duet crne minice i visokog modela čizama odabrala je putena brineta i modnom kombincijom podsjetila na 90-te godine. No za to nije bio zaslužan samo duet čizama i minice nego i njezino tijelo ukrašeno oblinama, pojam ljepote kakvog pamtimo iz spomenutih godina.

Nedavno se na današnje poimanje ljepote osvrnula i vladarica modne piste iz ere supermodela, Cindy Crawford. Istaknula je kako u vrijeme kada je ona prašila pistom nije bilo zabranjenih zalogaja, jela se i današnja ozloglašena tjestenina. Tada je naime takav obrok slovio kao niskokaloričan, istaknula je kalifornijska ljepotica.

Iako trendovi i vrijeme nose nova poimanja ljepote, prizori poput ovog sa zagrebačkog asfalta vrijedni su opomene kako smo u borbi za udovoljavanje trendovima zaboravili na ženstvenost koja nikada ne bi trebala izaći iz mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju