Cutie Cloud i ovoga puta sudjeluje u Tjednu Online Shoppinga by Zadovoljna.hr u želji da svoje proizvode približi što većem broju roditelja, kao i onima koji će to tek postati!

Priču o Cutie 4u1 krevetiću, koji raste s djetetom do desete godine, već znaju gotovo svaki tata i mama, no uvijek je lijepo ponoviti da se radi o hrvatskom proizvodu koji se radi od punog drveta, te svojom kvalitetom odgovara svjetskim standardima!

Tomy Housebed Tomy Housebed Foto: PR

Cutie obitelj ove se godine proširila te su se Cutie 4u1 krevetiću pridružili jednostavan i moderan Sofi krevetić, koji se koristi od rođenja do 20kg, te Housebed Tomy koji je kreiran na način da bude mjesto i za spavanje i za igru, a zbog svojih će se dimenzija lako uklopiti u gotovo svaku dječju sobu!

Baby Monsters Marla kolica Baby Monsters Marla kolica Foto: PR

Pored krevetića za bebu, ono najbitnije za početak roditeljskog života su kolica! Kakva kolica će roditelji odabrati ovisi o tome imaju li samo jedno dijete, očekuju li blizance ili imaju dvoje djece male dobne razlike. Cutie Cloud je zastupnik španjonlskog brenda Baby Monsters koji u svojoj širokoj lepezi ima kolica za sve potrebe, a posebno ističemo kolica za blizance, ili za djecu male dobne razlike, koja su zbog svojih mogućnosti, dimenzija i lakoće te prolaze kroz sva vrata, u samom vrhu ponude.

Baby Monsters Easy Twin kolica za blizance Baby Monsters Easy Twin kolica za blizance Foto: PR

 Uz korištenje kupon-koda Zadovoljna15 Cutie 4u1 krevetić i Baby Monsters kolica mogu biti vaši uz 15% popusta do 4.11., a kompletnu ponudu možete pogledati na www.cutiecloud.com webshopu!

 

KOD ZA POPUST: Zadovoljna15

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju