Savršeno vjenčanje ne može proći bez cvijeća. Taj romantični detalj u trenu može začiniti svaki prostor, ali i sve što se nalazi u njemu. Planirate li i vi vjenčanje te želite cvijeće maksimalno iskoristiti za uređenje interijera, u suradnji s dizajnericom Mirelom Lelom Mikšić iz studija Lela Design izdvojili smo najnovije trendove ukrašavanja cvijećem

Savršeno vjenčanje ne može proći bez cvijeća. Osim na stolu ili u ruci mladenke, ovaj romantični, živi ukras može se pojaviti gdje god poželite. Dizajnerica Mirela Lela Mikšić s nama je podijelila najnovije trendove cvijeća na vjenčanjima.

POPULARNI STILOVI
U svijetu vjenčanja vrlo je popularna takozvana fuzija stilova – kombinacija industrijskog stila i galamuroznih elemenata te kombinacija ekskluzivnih vrsta s poljskim cvijećem.

Cvijeće uvijek mora biti usklađeno s temom vjenčanja, posebno kada je riječ o bojama. Najpopularnije su kombinacije pastelnih tonova ili pak žarkih i toplih boja.

Među cvjetnim dekoracijama za stolove popularan je slatko- cvjetni spoj, odnosno cvjetni ukrasi usklađeni s dizajniranim kolačićima i slasticama

DEKORACIJA STOLOVA
Među cvjetnim dekoracijama za stolove vrlo je popularni slatko-cvjetni spoj, odnosno cvjetni ukrasi usklađeni s dizajniranim kolačićima i slasticama. Još uvijek su vrlo popularni spojevi cvijeća, svijećnjaka i svjećica te detalja poput perlica i lančića.

DEKORACIJA VJENČANE TORTE
Dekoracija vjenčane torte također ukljućuje svježe cvijeće koje je usklađeno s vjenčanim buketom. Cvjetni detalji na torti djeluju vrlo efektno te su zanimljiviji i romantičniji od jestivih ukrasa.

VJENČANI BUKET
Vjenčani buket mora biti usklađen prvenstveno sa stajlingom mladenke. Trenutno su vrlo popularne opuštene, lepršave forme buketa ili pak glamurozni predimenzionirani buketi od ekskluzivnog cvijeća, božura, orhideja i engleskih ruža.

MODNI DODACI OD CVIJEĆA
- Uz vjenčani buket savršeno se mogu uskladiti i cvjetni vjenčići za kosu mladenke ili pak jedan veći konkretni cvjetni detalj u kombinaciji cvijeća koje je u vjenčanom buketu.

- S vjenčanim buketom se mogu uskladiti i narukvice za djeveruše ili pak cvjetni vjenčići za djevojčice.

- Umjesto klasičnog jastučića za prstenje vrlo je romantičan i popularan odabir cvjetni jastučić za prstenje, a cvjetni vjenčić može dobiti i kućni ljubimac.

Studio Lela Design ističe kako su cvjetne latice za bacanje pri završetku ceremonije postale sastavni dio skoro svakog vjenčanja zbog predivnih spontanih fotografija tog trenutka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju