Cvjećarna Flortissima pokrenula je svoj web shop preko kojeg iz udobnosti svoga doma ili radnog mjesta možete vrlo lako i brzo naručiti cvijeće i cvjetne aranžmane

Cvjećarna Flortissima modernizirala je narudžbu cvijeća i buketa pokretanjem web shopa pomoću kojeg iz udobnosti svoga doma ili radnog mjesta nekoj dragoj osobi možete odabrati, a potom i poslati savršeni cvjetni poklon.

Cvjećarna Flortissima modernizirala je narudžbu cvijeća i buketa pokretanjem web shopa

Jednostavan i lako pregledan web shop donosi širok izbor buketa, cvjetnih kutija i orhideja u loncima. Proces narudžbe vrlo je jednostavan: odaberete buket, datum dostave, ispunite personaliziranu čestitku i vaš posao je gotov. Dostava cvijeća besplatna je za cijelu Hrvatsku, a uz svaki buket dobivat će se i vrećica tekućeg hranjiva da bi buket trajao što duže.

Flortissima daje garanciju zadovoljstva krajnjem primatelju i obvezuje se da će to potkrijepiti ljepotom, svježinom i kvalitetom cvijeća.


Kako to izgleda u stvarnosti, na predstavljanju web shopa www.flortissima.eu imale su se prilike uvjeriti poznate osobe koje i same vole dobivati, ali i darivati mirisne bukete jer cvijeće smatraju nezaobilaznim detaljem svake proslave. Među njima bile su pjevačica i glumica Sementa Rajhard i PR stručnjakinja Lana Klingor, obje natjecateljice kulinarskog showa 'MasterChef' Nove TV te modna dizajnerica Matija Vuica.

Flortissima tim ganuo je Matiju Vuicu do suza poklonivši joj poseban buket od 35 ruža koji predstavlja 35 godina dugu Matijinu karijeru, ali i nastavak njihove uspješne suradnje započete na nedavno održanom Cro-A-Porteru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju