Modni znalci sjetili su se kako da proljeće traje vječno pa je i u sezoni jesen/zima jedan od najčešćih motiva na odjeći i obući – cvijeće. A kada se spoje motiv cvijeća i pulover dobije se odjevni komad uz koji će i najobičnije traperice izgledati odlično

Galerija Puloveri s cvjetnim motivima iz trgovina - 5 Puloveri s cvjetnim motivima iz trgovina - 6 Puloveri s cvjetnim motivima iz trgovina - 2 +5 Mango, 249,90 kn Puloveri s cvjetnim motivom ove sezone itekako su dobrodošli u garderobi. Šareno cvijeće jedan je od najpopularnijih uzoraka ove jeseni pa se tako nalazi i na puloverima koji će vas u hladnim danima fino grijati i pružiti osjećaj udobnosti.

U trgovinama smo pronašli osam cvjetnih pulovera tanjeg i debljeg pletiva uz koje će proljeće trajati zauvijek i koji će "podići" i najobičnije traperice. Neodoljive pulovere cjenovnog ranga od 199,90 do 819 kuna, koji sigurno neće "besposleno" ležati u vašem ormaru, pogledajte u fotogaleriji.

Pogledajte i 10 smeđih kaputa već od 299 kuna koji vas neće iznevjeriti ni u jednoj prigodi, a ne propustite razgledati i 8 jakni već od 340 kuna u kojima ćete spremno dočekati minuse.
Puloveri s cvjetnim motivima iz trgovina - 2 Monsoon, 417 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju